dec 06 2010

Nu är det vinter och skidan den slinter……..

Skrivet av kl. 14:32 i kategorin Allmänt

Det gör den inte, och gör den det så då är det nog vattenskidor. Vi har just kommit tillbaks efter den obligatoriska promenaden och druckit eftermiddagskaffe. För närvarande har vi sol, varma vindar och 21,5 grader varmt i skuggan, väldigt svårt att klaga och tycka synd om sig själv. Egentligen skulle jag vilja provbada i havet men då torde man riskera att hämtas och kläs i något med långa ärmar som knäpps bak, ortsbefolkningen går nämligen i täckjacka eller päls och något varmt på fötterna. Inte ens hundarna behöver bada utan får leka på stranden, normalt är dom portade där, åtminstone under bad och turistsäsong.

I dag måndag är det någon slags helgdag så det mesta är stängt, förutom matställen och prylaffärer. Vad jag förstår så är det rätt tätt mellan helgdagar och då har mataffärer inte öppet så det gäller att hålla koll, vad jag menar är att vi höll inte koll, så ni kanske förstår vad det innebär, slut på det mesta. Eftersom vi kom på lördag eftermiddag och då var det, just det stängt, och i går var det söndag, alltså stängt, men i morgon lär det vara öppet men på onsdag, ja, då är det stängt, just det helgdag.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera