jul 27 2011

Nu har vi snart…

Skrivet av kl. 23:20 i kategorin Allmänt

 ….”kämpat” oss genom den här sommaren och kan sätta kurs på Spanien igen. Det var ett bra tag sedan jag skrev något här men tiden har liksom inte räckt till allt jag velat göra eftersom det var en hel del som var nödvändigt att ta i tu med, så den här biten har jag varit tvungen att prioritera bort. Juni bara försvann, gud vet till vad och hur, visst jag jobbade några nätter och vi var också en tur med husbilen i samband med midsommar.  Huset blev snabbt sålt under juni och då huset legat i ”vinterdvala” under den tid vi varit i Spanien så var det behövligt att fixa till en del innan det var aktuellt med husvisning. Bland annat hade ju växthuset rasat så där det stod fixade Rune en uteplats, betydligt trevligare än ett illa skött växthus vill jag lova. Nu gick det med näst intill rasande fart att huset blev sålt så juni blev också starten för att tömma huset, jag hade mina farhågor om att det skulle ta tid men eftersom tiden inte direkt var knapp, drygt två månader, inbillade jag mig att vi hade gott om tid, men det var en optimistisk tanke. Jag har börjat fundera över om detta hus självproducerar prylar, det känns som om ju mer vi kastar, flyttar eller levererar till Myrorna ju mer poppar det fram, saker som jag inte ens visst att jag hade, det verkar aldrig ta slut. 

Nu är vi i slutet av juli och jag har börjat känna av en liten panikunge och rätt så ordentliga stressymtom. Den här månaden försvann än fortare än juni, dels för att jag jobbat alldeles för intensivt under de första tre veckorna, i princip bara jobbat och sovit, och dels för att det varit helt underbart väder, sol, sol och sol, trodde väl aldrig att jag skulle gå och önska regn men så illa är det. Det kan regna på bara någon mils avstånd men av någon anledning så vill inte regnet falla på mig. Umeå som ändå bara ligger ca 12 mil söder om oss har fått betydligt mer av både åska och regna, ja till och med så mycket att det varit översvämningar på gatorna under en del häftiga åskregn.

Nu är det i alla fall snart augusti och troligen försvinner den månaden lika fort. Tur är i alla fall att jag inte jobbar så många nätter då men jobb i massor finns det trots det, huset ska tömmas helt och slutstädas, bilarna ska besiktas, både husbilen och min bil, för att inte tala om alla papper som ska fyllas i och skickas både hit och dit, för även om man gör avbeställningar (det är det som det ofta gäller) på nätet så nog kommer det ett papper som ska fyllas i för att bekräfta det hela. Men det allt överskuggande jobbet är att få detta hus tomt…alltså TÖMT på prylar. Dagen med stort D är första september då är vi alltså utan fast bostad och övergår till mobilt boende. Vi har även en dag med ett något mindre d som är den 7 september när vi skall vara på Östgöta camping för att åtgärda ett problem som vi har med golvvärmen. När det är ordnat drar vi mot söder, i första hand till Moseldalen.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Nu har vi snart…”

 1. Solveigon 06 aug 2011 kl. 17:54

  Oj vad du/ni har jobbat! Det är ju inte klokt vad man samlar på sig under årens lopp. Det är alltid svårare att flytta till mindre från stort och det är ju vad ni verkligen gör nu. Härligt hoppas vi att ni får i ert nya mobila hem och så hoppas vi att någon gång träffa på er igen.
  Hälsningar
  Solveig o Sanddammaren

 2. Magganon 08 aug 2011 kl. 21:48

  Hej!
  Det därmed samlandet känner jag igen, har ungefär samma problem.
  Ser att ni också varit i Spanien. Alltid kul att hitta nya bloggar särskilt om de handlar om resor.
  Ha en skön tur söder ut, vi åker i oktober.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera