dec 07 2010

Det här med internet……..???

Skrivet av kl. 14:35 i kategorin Allmänt

Det här med internet och framför allt mail…..kan inte påstå att vi är överens, jag kan i nuläge ta emot mail men inte sända från min vanliga mail, så nu har jag Hotmail i stället, vet inte hur jag fått det men jag hade tydligen det sedan tidigare. Jag kan sända från det men än tar jag emot på min gamla adress. Kali gav tipsade mig om testa webmail, och visst kom jag in men inte kom jag överens med den tjänsten så det får bli hotmail. Min blogg kan jag i alla fall använda som vanligt.

Vädret i dag är fortsatt varmt och skönt men ingen direkt sol, den är utlovad till i morgon och även då ännu varmare. Vi har just varit till Konsum och handlat, en promenad på ca 3-4 km tur och retur  en ganska lagom promenad tycker jag. Det är skrattretande men även här har Konsum sin eget fabrikat, typ blåvita, som har ett lägre pris än t ex Findus och Felix. Däremot finns inte Yoghurt i litersförpackning utan i 125 ml burkar men kopplade i förpackning så tillsammans blir det en liter. Tyvärr är det mest vanligt med bär/frukt och även då socker i youghurten.  I övrigt har jag väl ingen pejl på priser men vad jag kan se så vore det rena himmelriket för de som har intresse av ”brända och destillerade” drycker, eller vad sägs ca 47-50 kr för 75 cl Whisky, tur man är nykter och skötsam och helt saknar intresse av de sortens drycker, nej ska det vara så ska det vara ”Effes och Sprite”.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera