nov 03 2010

Om Aina

Skrivet av

Aina är en pensionär som inte förstått att det innebär att man slutar jobba.

4 kommentarer

4 kommentarer på “Om Aina”

 1. Solveigon 29 jan 2011 kl. 18:03

  Tänker nog på samma sätt som du, har man verkligen slutat jobba!

 2. mona sjödinon 08 mar 2011 kl. 09:47

  hej aina .vi har aldrig träffats. jag och min man bor i bjästa och vi vistades på camping eden mellan april-juni i fjol. vi trivdes så bra och tänkte återkomma i vår men på grund av familjeskäl så blir resan om intet..tycker det är så roligt att följa din blogg..det ger mej en möjlighet att få drömma mig bor till sol å värme.vi stod på norra sidan.vi har en labbrador som kräver motion så det blev många njutbara promenader runt peniscola…hoppas att nästa år blir bättre så att även vi kan åka till peniscola och slippa vintern..nu börjar solen värma på dagarna så det finn hopp för oss övervintrare… men jag är lite avundsjuk på er…må så gott så kanske vi ses nån gång…mona

 3. Inger Bon 01 aug 2011 kl. 06:25

  Vi åker också söderut, det blir någon gång i slutet på september eller i början på oktober. Kommer lite an på hur hösten ser ut här hemma. ( Karlstad )

  Förra vintern flyttade vi lite på oss. Först Mazzaron sen till Miramar. Med kortare avbrott på olika campinglatser, innan vi hittade Miramar.

  Vi hittade också några andra pärlor, som vi skall besöka igen.
  Vi reser med en liten taxfröken, det är viktigt att det fungerar också för hunden.

  I fjol åkte vi i oktober och kom hem till påsk. Det är skönt att slippa vintern!

 4. Inger o Roy Son 23 sep 2011 kl. 10:22

  Vi tyckte det var jätteroligt när vi fick se att Du skrev igen. Du minns oss kanske inte men det var vi som hade hunden Pimpim. Om Du visste vad vi längtar ner när vi läser om hur trevligt Ni har det (som vanligt). Vi dyker nog upp i januari tillsammans med Janne och Stina, men det hade inte varit så dumt att prova på Medelhavet, men då går det inte. Anders och Berit åker den 12 oktober, hoppas det finns plats då. I morgon skall vi träffas hos Janne och Stina. Det blir Anders, Berit, Arne, Ulla och så vi. Det skall bli kul. Ha det bra och K R A M på Er.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera