jan 15 2011

Med risk för…..

Skrivet av kl. 21:08 i kategorin Allmänt

…att vara tjatig men i dag har det varit en ännu varmare dag än i går som i sin tur var varmare än dagen före som i sin tur……osv. Så har det faktiskt varit den senaste veckan och enligt proffscamparna så har det varit bättre väder i år än de senaste åren. Nu har jag ingen aning om hur vädret brukar vara här vid den här tiden men nu är det i alla fall toppen. Våra ofrivilliga grannar, Marockofararna, har badat i havet i dag och jag måste medge att jag övervägde att följa med. Nu var ganska sent på eftermiddagen och vi hade fått information om en parad med djur som skulle gå genom staden och upp till kyrkan i borgen, vi tänkte gå och titta på evenemanget så jag tyckte att det blev lite väl kort om tid.  Alltså drog vi, liksom stora delar av våra grannar på campingen,  iväg ner till centrum. Paraden skulle börja ca 18.15 och utgå från någon plats bakom Consum, vi var ute i god tid så vi han med en runda på stan för att om möjligt se var paraden egentligen skulle gå. Vi kunde inte se några tecken av det som skulle komma men eftersom det där med tid inte alltíd är så precis så var det väl inget vi funderade på även om tiden började dra iväg. Vi träffade en del bekanta från campingen och frågan var alltid, har ni sett något? Nej ingen hade sett någon antydan till parad. Vi slog följe med våra närmaste grannar på campingen för att göra en sista runda vid Consum men ingen skymt av några hästar eller andra djur än den som normalt finns där, som t ex en viss herr Gås. Nu visade det sig att våra vänner kunde en del spanska så när vi mötte ett par flickor frågade de om denna omtalade parad skulle gå av stapeln under kvällen. Flickorna var helt oförstående och kunde möjligen tänka sig att det skulle vara i morgon men i Benicarlo. Ja vad annat var då att göra än att gå hem, men man får väl se det positivt, vi fick i alla fall en ordentlig promenad på ca 1½ timme. När vi kom tillbakas till campingen frågade jag i receptionen om de visste något om kvällens eventuella evenemanget. Att det skulle vara i kväll var helt fel men möjligen i morgon skulle djuren gå upp till kyrkan för att bli välsignade. Hon var inte riktigt säker och framför allt visste hon inte vilken tid men hon trodde det kunde vara på förmiddagen någon gång eller kanske på morgonen, men ville jag vet säkert så rekommenderade hon mig att gå till polisstationen i huset bredvid för dom visste säker när det skulle vara. En utflykt tidigt på morgonen eller inte ens på förmiddagen var aktuell tyckte någon i sällskapet, inga namn nämnda. Kvällen utflykt gav i alla fall en ordentlig promenad och ytterligare kort av borgen och berget där vi klättrade runt på branta gator och dreglade över lyxvillor och utsikten och som jag kallar ”gräddhyllan”.

En kommentar

En kommentar på “Med risk för…..”

 1. Gunnaron 15 jan 2011 kl. 21:22

  Skönt för Er!!
  Här har det banne mig vare den kallaste dagen!!

  Just nu har vi -32!!!
  Upptining i bastun väntar!!!

  Antar att där blir det ca +70
  100 graders skillnad…inte helt fel!!!

  NJUT SOM BARA FAN!!!!! där ni är!!!

  Imorron verkar det som att det ska bli mildare och meeeer snööö!!! Fy Fan!

  Ni har gjort ett bra val!!

  Njut och ha det så Gott!!!!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera