maj 22 2011

Hallå världen…

Skrivet av kl. 08:50 i kategorin Allmänt

…är Ni där? Ja så skulle man kanske kunna fråga efter denna domedagshelg, nu var det väl inget som jag tog med något större allvar, förväntade mig inte att det skulle ske något så definitivt som det den mannen förutspådde. Visserligen drog en vulkan på Island igång, men det har hänt vid flera tillfällen tidigare så det kan man inte kalla unikt möjligen ett ”olyckligt” sammanträffande, här hemma blåste det betydligt mer än vad som SMHI förvarnat om men även det lugnade sig fram emot kvällen och i natt har vi haft minusgrader, tyvärr inte det heller något unikt och ovanligt, varken vad det gäller hårda vindar eller minusgrader och frost. Nej de blir nu att vänta på nästa skrämselförutsägning om jordens undergång, Mayaindianernas förutsägning om att det ska ske nästa år, alltså 2011 den 21 december är då åtminstone mer realistiskt eftersom det tydligen har med att en del himlakroppar lär stå i en viss position till varandra, tydligen ett fenomen som inte har skett tidigare. Jag har läst förklaringen, och jag kan bara konstatera att de var inte helt blåsta deras ”forskare och spåmän”  men jag har väl svårt att ta till mig även den, i alla fall skulle tydligen polerna byta plats med varandra och då kan jag förstå att det kan bli problem för oss stackars varelser här på jorden…vilken resa det måste bli, skulle vilja påstå att våra resor till Spanien kan slänga sig i väggen.

I väntan på dessa händelser får man väl fortsätta som vanligt med det som är planerat skulle jag nog tro eller också gör man det enkelt för sig, som en del av de mest hängivna Harold Campings anhängare gjort, sälja allt och lägga pengarna på att plakat och propaganda för Mayaindianernas teori. Vad jag inte kan förstå är varför ska jag propagera för något som enligt Camping och hans teori skulle betyder min död. Vad jag förstått så skulle bara ett mycket ringa antal få plats i snabbhissen upp till gatorna av guld och vi andra samma färdsätt ner till mörker och hetta. Skulle förvåna mig storligen om det fanns en biljett uppåt vikt för mig, nej det skulle nog bli att inställa sig på det andra alternativet. Visst, jag gillar värme och mörker är jag, som nattjobbare, rätt van vid men jag har aldrig promenerat på gator av guld så det vore premiär, men det förståss en premiär jag gärna avstår, nöjer mig gatorna i Peniscola.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera