Jan 12 2012

Nu måste jag snart..

Skrivet av kl. 23:02 i kategorin Allmänt

En av dessa "blommande" murar vi passerar på morgonpromenaden

…dra i nödbromsen, om det finns någon och jag kan hitta den, det är rent galet så fort veckorna tar slut.
Det är egentligen inte underligt att tiden rusar iväg för denna camping har en hel del aktiviteter att erbjuda och naturligtvis så, utan att tänka efter, hoppar man på alla vad som erbjuds. Det innebär vattengympa onsdag och lördag, kurs i spanska tisdag och torsdag, boulespel i princip varje dag, morgonpromenad med Yvonne, utflykter på cyklarna bl. a för att handla och även kolla omgivningen och nu senast har jag lyckats lura med Rune till gymmet. Mellan de olika passen ska man hinna laga till och äta mat också. Visst alla dessa aktiviteter är roliga och egentligen ganska nödvändiga men …jag är ju för sjutton pensionär nu, jag måste inte vara med på allt.
Fram till pensioneringen har man hela det vuxna livet varit tvungen att passa tider, för att den delen av livet av naturliga skäl bestod av många måsten och ställde krav som inte gick att välja bort. Nu har jag möjlighet att välja vad jag vill syssla med, men tyvärr kände jag idag att jag var på väg tillbaks till måsten och stressande krav, alltså dags resolut att stampa på bromsen och tänka på vad jag egentligen vill, eller inte vill.
Vattengympan och morgonpromenaderna med Yvonne är högprioriterade, de vill jag inte avstå ifrån, boulen är trevlig avkoppling men behöver inte vara dagligen, cykelturerna är nödvändiga om vi ska få någon mat eftersom det i regel är för att handla, men de behöver inte heller vara dagligen, gymmet på aftonen är nog mer en förevändning för att få med Rune på den typen av aktivitet och jag är inte så naiv att jag tror att det kommer att bli en dagligen återkommande aktivitet, visserligen går vi även här campingrunda men inte så regelbundet som vi gjorde på Eden. Så vad jag kom fram till var att det enda som jag kan avstå från är spanskkursen, troligen skulle jag inte ha så stort utbyte av den eftersom alla övriga kursdeltagare, utom Yvonne och jag, är engelsktalande och kursen hålls på engelsk/spanska.
Alltså kommer jag att fortsättningsvis prioritera latheten och frånvaron av stress, likt tjuren Ferdinand sitta under en, i mitt fall, tänkt korkek och lukta på blommorna, ta en del kort och skvallra lite på bloggen.

Lo Montes entre och reseption

 

5 kommentarer

5 kommentarer på “Nu måste jag snart..”

 1. sell invoices for cash nowon 22 Aug 2016 kl. 23:47

  sell invoices for cash now

  Ainas blogg » Nu måste jag snart..

 2. Hotel Mieszko W Gorzowie Wlkpon 14 Okt 2016 kl. 22:48

  Hotel Mieszko W Gorzowie Wlkp

  Ainas blogg » Nu måste jag snart..

 3. voyanceon 05 Jun 2017 kl. 21:19

  voyance

  Ainas blogg » Nu måste jag snart..

 4. Biancaon 08 Dec 2017 kl. 19:33

  |Complicado achar quem esteja falando com tanta propriedade sobre isso,
  no entanto parece que tu domina do que esta falando.
  Gratidão por compartilhar seu conhecimento. http://kaliyfila.edublogs.org/2017/12/07/udvartana-is-one-such-healthy-weight-loss-plan-combined-with-obesity-massages-where-a-herbal-paste-is-massaged-all-over-the-body/

 5. Hi, i believe that i saw you visited my web site thus i
  got here to go back the desire?.I’m attempting to find things to
  improve my web site!I assume its adequate to use some of your
  concepts!!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera