nov 04 2010

Första försöket!!!

Skrivet av kl. 18:46 i kategorin Allmänt

Efter en snabblektion av dottern  om bloggandets mysterium ska jag nu göra ett försök. Tyvärr har jag efter lektionen varit en sväng in till stan och under den tiden har det mesta av vad jag då fick lära mig och, som jag tyckte då, fattade försvunnit från min teflonhjärna. Nu ger jag inte upp så lätt utan jag ska bevisa att jag ska vinna över min dator och lära mig hur jag ska gå tillväga. Jag har lovat att blogga mig genom Europa under vår väg till Spanien och sedan kontinuerligt berätta om det ljuva livet där, naturligtvis för att göra alla avundsjuka, vad annars.

Mitt hem under de ca fem månader som vi hoppas kunna vara i Spanien blir husbilen på bilden, trångt kan tyckas men eftersom gårdsplanen utanför blir tämligen obegränsad så rörelsemässigt behöver man inte bli så begränsad. Skulle det regna så har man samma möjligheter där som hemma med TV, DVD och datorn. Dessutom möjligheten till umgänge med andra nordiska husbilsåkare och inte att förglömma bara vara vilande pensionär. Nu är vi väl inte riktigt där än så än är det den grå och mörka november som gäller och dessutom nattjobb i natt.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Första försöket!!!”

  1. Kalion 04 nov 2010 kl. 22:18

    Du kan ju!

  2. Tommyon 05 nov 2010 kl. 15:34

    Hoppas på en målande beskrivning, både vad gällande resan och vistelsen där nere. Vi önskar Er en riktigt trevlig upplevelse och lycka till! //G&T

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera