nov 06 2010

Vilse i bloggträsket.

Skrivet av kl. 18:35 i kategorin Allmänt

ÄNTLIGEN……..ute ur bloggträsket, trodde för en stund, och då menar jag en lååååång stund,  att jag skulle måsta stänga datorn för att hitta ut från min blogg,  jag hittade inget att klicka på. Efter att ha bytt utseende skulle jag kolla om det fanns möjlighet att ändra färgerna på temat (jag tycker att färgen är lite tråkig) och i mitt försök att hitta någon sådan möjlighet gick jag alltså vilse. Nu förstår jag hur det känns att vara vilse i skogen och man plötsligt inte har det minsta hum om vädersträcken, i mitt fall blev det så att jag tillslut nästan inte vågade klicka på något då jag var rädd att jag skulle avinstallera hela bloggen, om det nu går utan att datorn protesterar. Även om det inte går så är jag nästan säker på att jag skulle kunna göra det i alla fall, jag har lyckats med konstiga saker tidigare när det gäller datorer. Tack och lov så kom jag ut, men nu är nästa undring, går det att ändra textsnitt eller är detta standardsnitt som man är låst till. Jag får ta det med expertisen (Kali) vid tillfälle, på egen hand vågar jag mig inte ut i träsket igen.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera