nov 08 2010

Ny husbil… eller?????

Skrivet av kl. 12:35 i kategorin Allmänt

Kan det möjligen bli att byta husbil…igen???? Ja allt är möjligt, just nu lutar det starkt åt en Knaus 700 UFB, årsmodell 07. Den tilltänkta bilen står för närvarande i Kristinehamn och eftersom vi är mitt i planeringen för Spanien så kan man väl, utan att överdriva, säga att det brinner i knutarna. Planering just nu är ett möte med bilhandlaren den 16 november om bytet genomförs och ingen backar ut. Personligen har jag aldrig varit in i den men på bilder ser den mycket trevlig ut vad det gäller planlösning och inredning, när det gäller motor, fälgar/däck och annan mindre ”viktig” utrustning lämnar jag det till Rune att begrunda och gotta sig i. Visst får vi lasta mindre i den men i gengäld har Rune lovat att inte ta med ett antal flyttlådor med saker som troligen aldrig kommer att användas men som kan komma till användning…..men som konstigt nog aldrig gjort det hitintills. Nu är väl inte bytet genomfört och alltså inte helt klart ….än, men å andra sidan är planerna långt framskridna.

4 kommentarer

4 kommentarer på “Ny husbil… eller?????”

 1. Ulricaon 08 nov 2010 kl. 13:02

  Ser urfin, blir lite avunds, jag vill också ha en husbil, men det får blir när man blir pensionär, hinner inte nu.

 2. Ainaon 08 nov 2010 kl. 13:19

  Ja du har ju ett bra tag dit, jag fick också vänta till pensioneringen. Kommer att blogga från min vintervistelse i Spanien så du har möjlighet att fortsätta att vara avunds, Ulrica.

 3. Tommyon 10 nov 2010 kl. 16:15

  Överraskad, ja! Men lycka till! //Tommy

 4. Freedomtravelon 11 nov 2010 kl. 19:07

  Ser jättefin ut! Men nog vill man få komma in och titta… man måste ju får känna att det liksom känns rätt 😉

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera