nov 17 2010

Kristinehamn, en snabbis tur och retur.

Skrivet av kl. 11:54 i kategorin Allmänt

Visst, det blev ny husbil…igen. Efter en snabbresa till Kristinehamn är vi nu hemma igen, egentligen på samma dag som vi skulle hämta bilen. Vi har alltså legat en dag före tidsplaneringen hela tiden vilket inte varit mig emot. Att vi körde hela vägen hem i går beror delvis på att det blev så förbaskat kallt och vi hade inte tillgång till el. Rune är helt facinerad av hur pigg och villig motorn är så egentligen tror jag inte han hade så mycket emot en långstyrning, det gav gott om tid att lära känna och kolla bilens köregenskaper. Nej resan var helt problemfri. Problemet började först när vi kom hem, Rune hade glömt ta sin husnyckel från nyckelknippan till den andra husbilen och jag har tydligen helt enkelt slarvat bort mina, så in kom vi oss inte. Det blev alltså ytterligare en natt i husbilen men nu på ström i alla fall, så det var hur varmt och skönt som helst.  Nu, efter att Runa visat sina färdigheter som inbrottstjuv, är vi inne, eller åtminstone jag är inne, Rune håller fortfarande till i husbilen, nu för att fixa lite och  kolla funktionerna i bodelen bl a vad det gäller gasol och el försörjning.  Kan väl som slutkläm säga att jag är mycket nöjd med den nya husbilen och den bit som jag troligen kommer att basa över, alltså bodelen.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera