nov 20 2010

Nedräkning……

Skrivet av kl. 10:09 i kategorin Allmänt

Nu går tiden på tok för fort…hur ska jag hinna göra det jag måste göra, att jag inte hinner det jag borde göra har har jag insett och lämnar det därhän.  Jag har i alla fall börjat kolla vad vi behöver i klädväg och har även burit ut en del till husbilen. Konstigt, i min(a) garderober hittade jag kläder som jag inte ens visste att jag hade. Kan inte fatta att jag har klarat mig utan dom och att jag aldrig använt dessa sedan jag skaffade dom innebär naturligtvis inte att plaggen är onödiga, nej jag har troligen bara hängt in dom för att ta fram under sämre tider. Att de då är både omoderna och kanske inte passar i storlek ??? av en eller annan anledning har ingen betydelse, dom hänger där som en viss form av trygghet intalar jag mig. Till min glädje är Rune utrustad med samma förutseende, de byxor, skjortor och T-shirt jag tagit fram åt honom hade han i många fall ingen aning om att han hade. Han försvarar sig med att han hela tiden trott att han kanske var utan och köpt nytt när han kommit i kontakt med plaggen han trodde sig sakna. Jag har i alla fall upptäckt att man få med betydligt mer onödiga kläder i en husbil än i den resväska man har när man åker på chartersemester, det är inte längre frågan om 20 kg utan mer 10 gånger 20 kg, men inga problem, nog tror jag att jag kan ordna så det blir övervikt i alla fall.

En kommentar

En kommentar på “Nedräkning……”

  1. Tommyon 21 nov 2010 kl. 19:03

    Nu är bloggen prenumenerad på, tack Kali!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera