nov 24 2010

Snö..snö..snö….SKIIIT!!!!!!!

Skrivet av kl. 10:34 i kategorin Allmänt

Snö, och i en mängd som börjar likna fjolårets nederbörd, bara det att då började det ca 3-4 veckor senare, men varför är jag inte det minsta förvånad över att den kom redan nu. Av någon outgrundlig anledning så ska jag tydligen få min beskärda del av snön, även om jag beslutar mig för att fly i september så nog torde det vara snöoväder i alla fall. Nu hoppas jag att jag gör bort min del redan nu, här i Sverige så det inte drabbar mig i Spanien, för drar jag snön med mig dit blir jag väl utslängd och ”portad” där. Fortsätter det här snöandet och därtill blåst så får vi nog skjuta upp starten för det finns väl egentligen ingen anledning att chansa, vi har ju inte något datum vi måste passa, men än ligger planeringen fast på att fredag förmiddag går starten. I går var jag kaxig och tänkte att i väg ska vi på fredag även om jag ska gå före och skotta, men svar fick jag omgående på sådana kaxiga tankar för ”han där uppe” satte mig på plats på direkten…..eller ska jag skylla det på ”han där nere” men vad jag vet om han så föredrar han värme och det gör ju jag med så jag tror att vi på något sätt ligger närmare varandra åtminstone när det gäller vädret. Just nu ser jag rätt stora gluggar med blå himmel men tro inte att det slutat snö för det inte.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera