nov 24 2010

VARFÖR…….vad och vem har jag förargat……

Skrivet av kl. 18:01 i kategorin Allmänt

Vilket rakt igenom onödigt väder det har varit i dag och fortfarande är. Det har garanterat snöat 3 dm här i dag, blir det inte uppehåll i morgon så är fredagens resstart i farozonen. Den stackar husbilen ser frusen ut, helt täckt av snö som den är. Det blir till att skotta för att få ut den på vägen, tur i elendet är att snön är i alla fall lätt. Enligt SMHI så har vi haft i stort sett uppehåll och delvis sol, fel, fel, fel, visst för ett kort tag var det rätt stora gluggar med blå himmel mellan molnen, men slutade det snö för det, nää då, möjligen lättade det men så fort man antydde att nu kanske snöandet upphör så, vips drog det i gång igen om möjligt ännu mer intensivt. Jag börjar nästan tro att det är någon form av personlig förbannelse som någon satt på mig. Det var precis så här förra vintern också, skulle jag göra något som var planerat eller om jag skulle jobba så nog fasen vräkte snön ner och naturligtvis i kombination med ordentlig vind, så att det blev stora kompakta snövallar som jag inte kunde forsera. Jag kan inte finna annat än att jag i tanke eller handling måste ha förargat någon med övernaturliga förmågor. Shit…shit….shit…..!!!!

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera