nov 25 2010

Sol i dag?….Kanske.

Skrivet av kl. 10:32 i kategorin Allmänt

Ingen snö från ovan idag, än så länge, men massor på backen. I dag käns det som om det blir avfärd i morgon enligt planeringen. Nu blir det först en tur till stan för en del sista minuten ärenden och sedan hem för att få in det sista i husbilen. Naturligtvis kommer det att vara en hel del som jag kommer ihåg i morgon också som bara måste med, så är det alltid så förmodligen är det inget undantag den här gången. Det finns alltid en massa smågrejer som kan vara bra att ha med, ut i fall att…… Att vi inte åker till något u-land utan ett land med minst lika hög standart som vi har här hemma och där det finns hur mycket småprylar som helst förändrar inte saken, man kan ju inte så noga veta, så alltså med kommer prylarna som jag i och för sig inte har behövt här hemma heller vid så många tillfällen , om en alls. Och som jag sagt tidigare, skulle kännas underligt om jag inte visste med mig att det finns risk för övervikt vid eventuell kontroll, det är en vana och känsla som sitter djupt rotad i mig och som tror jag , förhöjer spänningen med resandet.

En kommentar

En kommentar på “Sol i dag?….Kanske.”

  1. Kalion 25 nov 2010 kl. 15:04

    Ingen snö?! Är du helt kockobello?? Det är ju hur mycket som helst och det snöar både vertikalt och horisontellt ju!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera