nov 26 2010

Insnöad…

Skrivet av kl. 13:32 i kategorin Allmänt

Ja nu får man väl anse det bekräftat, jag har förargat någon men makt över vädret. Det har nu vräkt ner snö under de senaste dygnet och om den då bara lade sig till ro, men nej då, den måste dessutom driva ihop i stora drivor som det inte finns en chans att forcera. Jag trodde att det var på upphällning i går kväll när vi hade en stor nästan rund måne, visst snöade det trots det men jag trodde som sagt var att det var de sista försenade flingorna bara. Gissa om jag blev blåst, och det ordentligt också, i morse när jag steg upp, rätt tidigt för att vi skulle komma oss i väg, ville jag bara lägga mig igen och dra täcket över huvudet. Det har alltså snöat minst 4 dm och vissa ställen är det drivor som börjar vara upp mot 75-100 cm djup, och det snör fortfarande mycket ymnigt och naturligtvis blåser det också. Det är ju bara november än hur ser det ut om en månad om detta fortsätter, kan väl säga att förra året, den 23 november tog jag kort, och då var det helt snöfritt, som bilden visar. Att situationen är en halt annan i år kan ni se på årets nytagna bilder och att det inte blir någon resestart i dag är väl helt klart, är väl tveksam om det ens blir i helgen för SMHI har väl inte lovat någon större förbättring.

November ifjol

November i år

Snö, snö och ännu mera snö...

... och ännu mera snö.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera