nov 28 2010

Äntligen….på väg!!!!

Skrivet av kl. 23:11 i kategorin Allmänt

Äntligen är vi då på väg…mot Spanien, två dagar försenade, men vad gör egentligen 2 dagar på kanske 150 dagar, inte ett ”barrodyft. Det var nog bara bra att bli hemma de dagarna som tydligen var mycket vanskliga vad det gäller trafiken här omkring, vilket vi också kunde se sviter av även i dag. Söndag var alltså dagen då det inte längre vräkte ner snö utan solen, en stor fet sol sken nådigt ner på oss och snabbt som ögat kastade vi ihop de saker vi inte tidigare tagit ut och så iväg. Jag tog några kort av snöelendet innan vi for, och visst kan jag erkänna att det var vackert, men inte för ett ögonblick vill jag vara kvar för att eventuellt beundra de växande snöhögarna.

När vi kört  så vi var ett par mil söder om Umeå insåg jag att jag glömt min börs med visakorten och pengar, himla smart, eller hur så nu får Rune försörja mig, nej så illa är det väl inte jag har ju min bank ”med mig” så det blir att ta ut via honom, jag flyttar alltså över pengar till honom. Nu står vi för natten i Hagsta, vi har alltså kört ca 55 mil i lugn och stabil takt, allt har fungerat enligt önskemål. Jag har dessutom för första gången i mitt liv handlat på Lidl och det gick också utan problem.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Äntligen….på väg!!!!”

  1. Pia H Sjölinon 29 nov 2010 kl. 08:41

    Yeah för Lidl å yeah för att Rune får försörja dig 😉 ha ha…
    Nä men hua vad kul att få ”följa” dig på denna resa…
    STORA kramen å var rädd om dig nu… /Pia

  2. Tommyon 05 dec 2010 kl. 07:57

    Undrar just om det är Rune eller Spanien som upptar din tid, för bloggen är väldigt tyst?

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera