dec 04 2010

Framme, parkerad för åtminstone två månader.

Skrivet av kl. 13:37 i kategorin Allmänt

Första morgonen jag vaknar utan att behöva konstatera att det snöat under natten och att det fortfarande snöar eller att det är flera minusgrader ute, nej i dag var det plusgrader och om inte sol, steg upp före solen, så stjärnklart vilket i alla fall gav hopp om något annat än snö. Vi kom iväg tidigt och kom in i Spanien i strålande solsken och mellan 12 och 18 grader plus. Vi följde medelhavet söder ut och var framme vid Peniscola och Edens campingplats vid 3-tiden på eftermiddagen.  Där fanns plats som vi hoppats på. Vi fick en i mitt tycke toppenplats, men det är klart alla platser där det är sol, Medelhavet in på knutarna, nära till toan, duschen och servicehuset är bra platser för mig, dessutom ström och en relativt stor diskbänk med (dricks)vatten på ”tomten” vad mer kan man begära. Efter mat och en lång varm dusch blir det troligen en rätt tidig kväll, vi har i snitt kört 60 mil per dag, och det är utan de extraturer som i gjort, ibland på grund av tanterna i GPS:erna och ibland för att vi inte litat på damerna. Vi hade beräknat att det skulle ta ca 14 dagar att ta sig hit men vem vill vara kvar i snö och kyla längre än nödvändigt när det är sol och värme man förväntar sig. Kortet tog jag i farten när vi passerade en mindre ort, jag tyckte att de höll sig med en imponerande byggnad och därtill hörande bro.


3 kommentarer

3 kommentarer på “Framme, parkerad för åtminstone två månader.”

  1. Kalion 05 dec 2010 kl. 13:45

    Så nu är ni i Benicarló, en bit ifrån E15 eller? Bara en vild gissning…

  2. Tommyon 05 dec 2010 kl. 15:04

    Knappade in kordinaten från campingens hemsida, så nu vet vi exakt var vi har Er!

  3. Kalion 05 dec 2010 kl. 16:57

    Jag kollade upp ip-numret och hamnade på samma ställe som du, Tommy.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera