dec 08 2010

Det vore synd att klaga…

Skrivet av kl. 15:11 i kategorin Allmänt

Ja inte kan jag klaga på vädret i alla fall och inte på något annat heller vad jag kan komma på… men skam den som ger sig, man är ju svensk, så nåt att klaga på ska jag väl kunna hitta om jag anstränger mig… men det blir inte lätt. Jag kan väl, tills jag hittar något annat, klaga på att det är rätt många icke-svenskar här, tyvärr är dom rent osportsligt trevliga och glada

I dag har vi sol och 22 grader i skuggan, helt otroligt när man tänker på hur det var när vi åkte för mindre än en vecka sedan. Det har mest blivit att sitta ute  i solen med ett korsord i dag och bara njutit. Vi har gjort en flyttning igen men bara inom campingområdet. I går när vi gjorde en kvällspromenad runt på campingen hittade vi en toppenplats som var ledig, mycket nära service-huset och toaletterna/duscharna, dessutom en hörnplats med en ordentlig ”tomt” och som grädde på moset en hel del att ”glo på”, kommentera och naturligtvis även många att prata med. Att det även är något av en nordisk hörna gör inte saken sämre.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera