dec 10 2010

Testat medelhavet……

Skrivet av kl. 15:42 i kategorin Allmänt

….men bara upp till knäna. Vi tog en promenad nere på stranden och naturligtvis var jag tvungen att ta av mig ”fopperna” och gå i vattnet, helt klart njutbart….åtminstone upp till knäna, att doppa sig helt och hållet kändes väl inte aktuellt, åtminstone inte i dag. Det fick bli en strandpromenad barfota i vattenbrynet in till gamla stan. Vi klättrade runt borgen en stund och på smala branta gator, tog en del kort  och så blev det stranden hem igen. Vi ska utforska borgen bättre vid något senare tillfälle och då även gå in på museet, fiskehamnen ska också få ett besök men det blir i samband med att fiskeflottan kommer in vid femtiden på aftonen, det lär var ganska intressant också.  Sen har vi, inte att förglömma, gamla kära Consum, mitt spanska CoopForum, som jag regelbundet besöker, man bör hålla fast vid invanda seder och bruk.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Testat medelhavet……”

  1. Tommyon 11 dec 2010 kl. 05:11

    Jag vill gärna att du berättar om er nya hemstad, tex. sover den på vintern, eller har dom sånt underlag i fast boende befolkning att allt är öppet? Husbilsfolket brukar ju ”klara sig själva”, och övrig turismen står väl stilla??

  2. Gunnaron 12 dec 2010 kl. 14:19

    Påminner om Vallenbadet…hahahaha

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera