dec 12 2010

Knäppgöken… alltså datorn

Skrivet av kl. 21:28 i kategorin Allmänt

Nu har min dator blivit helt knäpp, den godkänner bara en sida och den sidan går absolut inte att stänga ner, finns inga adressfält varken överst eller nederst. Visst man kan alltid aktivitetshantera och då har man adressfälten tillbaks för en stund men försök inte att göra något som inte passar min dator för då, vips så har man den förhatliga sidan uppe igen. Jag har försökt att få den att fatta att den inte välkommen men den bara svarar med att jag ska aktivera den som startsida, det vill jag absolut inte….. men vad ska jag göra. Att jag lyckades komma in på min blogg är ett under, jag vet inte riktigt hur det gick till, men jag är säker på att när jag är klar här så är jag tillbaks på den fördömda sidan, men just nu är jag i alla fall här på min blogg.

Lite om hur dagen har varit i dag,  ja söndag betyder ju vilodag, men eftersom alla dagar är vilodagar så har vi väl gjort det vanliga, pratat med grannar, kollat eventuella nya grannar, lite matinköp, suttit i solen och glott på och kommenterat grannarnas förehavande och tagit en promenad i området bakom campingen. Det är ett stort naturområde som det har utgått EU-bidrag till för att det ska bevaras som en naturreservat, där finns nämligen en utrotningshotad art av sköldpaddor. Naturligtvis såg vi inga sköldpaddor men en del fåglar som då aldrig jag sett tidigare och det var inte hägrar som också finns här. I morgon är det marknadsdag  så troligen kommer vi att gå dit om vädret tillåter, och varför skulle det inte det, för även om det inte är så varmt så är det i alla fall omkring 17-18 grader i skuggan på dagen och naturligtvis betydligt varmare i solen.

.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera