dec 15 2010

Fortsatt tomtejakt…..

Skrivet av kl. 21:00 i kategorin Allmänt

…..men ingen jaktlycka i dag heller, trots att vi jagat från bil. Visst, jag vet att jakt från bil är olagligt men om bytet är tomtar eller icke blinkande lampslingor så är det OK. Trots att vi tog oss till grannstaden Benicarlo så blev vi utan julbelysning. Nu besökte vi i stället både Lidl och en annan större matbutik så vi åtminstone fick förstöra lite pengar på en del onyttigheter, men kaffe glömde vi köpa så klart. Dagen har väl vädermässigt varit solig men ordentligt blåsig och en aning sval, men fullt njutbar  i lä av husbilen i solen. Under alla förhållanden är vi tillbaks till tomtejakt till fots i morgon om vädret tillåter men då ska vi gå tidigare, innan siestan. Den tilltänkta affären har siestastängt mellan ca 12:00 och 15:00 men Consum, min trygghet här i livet, har öppet så vi får köpa KAFFE som vi nu glömt vid två tillfällen.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera