dec 16 2010

Ingen tomtejakt i dag…

Skrivet av kl. 21:57 i kategorin Allmänt

Det har varit en mycket solig dag….men blåsigt, och inte särskillt varmt, bara ca 12 grader i skuggan. Tack och lov för solen….och husbilen. I lä av den och i solen var det mycket skönt. Under alla förhållanden blev vi för lat för att gå int till centrala stan för att leta tomtar, vi försvarade oss med att det blåste för mycket, sanningen var egentligen att vi var för lat och det var för skönt i solen. Jag blev till och med för lat för att laga mat till middagen. Det underliga är att jag inte var för lat för att gå in till stan för att äta på en kinarestaurang, inte heller blåste det för mycket längre, men maten var väldigt god och väl värd den utflykten.

Nu är vi tillbaks i bilen sitter här men en kopp nykokt kaffe och ett litet glas likör, njuter och har det hur skönt som helst. Har definitivt ingen längtan hem till snöstorm och kyla.

6 kommentarer

6 kommentarer på “Ingen tomtejakt i dag…”

 1. Kalion 16 dec 2010 kl. 22:11

  Så du åker till Spanien för att gå och äta på kinarestaurang?? Det låter ju väldigt… du.

 2. Tommyon 17 dec 2010 kl. 06:01

  Hoppas ni fortsätter och söker tomtar och dekorationsbelysning, alltid bra med en uppgift, verkar vara väldigt slappt i övrigt? -:)
  Skicka en kvällsbild över campen, så vi får se andras ljusuppsättning. Är det bostäder eller kontor vi ser i bakgrunden på dagens bild?

 3. Ainaon 17 dec 2010 kl. 09:42

  Visst Tommy, dekorationsbelysning och eventuella tomtar ska på plats innan jul, hittar vi inget får vi väl ställa oss ute själva på julafton i tomteluva och med blinkande ficklampor.Husen du ser tror jag är delvis hyreshus och hotell, men det ser inte ut som om lägenheterna är bebodda, någon enstaka kanske och hotellet har vinterstängt och håller nog på att vinterunderhållas. Jag ska ta kort och filma campingen närmare jul för jag antar att det blir än värre längre fram.

 4. Ainaon 17 dec 2010 kl. 09:46

  Ja det kan verka som typiskt jag men nu är det här, som det är i Skellefteå, det är kinarestaurangerna som är öppna på alla tider, i princip, de övriga har vinterstängt, åtminstone de som är i närheten och restaurangen på campingen stänger efter normal middagstid, vid halv sex ungefär. I ärlighetens namn kan jag väl erkänna att jag troligen ändå ätit kinamat i går.

 5. Gunnaron 17 dec 2010 kl. 16:47

  Härligt…NJUT på bara….!!!!

 6. Ainaon 17 dec 2010 kl. 16:57

  Visst Gunnar, du har mitt ord på att jag gör det.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera