dec 17 2010

Med sorg i hjärtat…..

Skrivet av kl. 17:51 i kategorin Allmänt

….och gråt i rösten måste jag konstatera….ingen tomte i dag heller. Nu har vi kollat alla eventuella möjlighet till ljusslingor och tomtar här Peniscola, men utan har vi blivit. Jag fattar inte var alla andra får sina slingor ifrån, hade de med sig sina dekorationer eller är dom betydligt tuffare än vi och köper ljusdekorationer för inomhusbruk och har satt upp dessa ute, det törs nämligen inte vi. Vi gav alltså upp tomteprojektet för dagen och återvände hem för att njuta i solen. Det har varit en helt underbart solig och varm dag i dag, suttit i solen och dåsat (läs sovit), löst lite korsord och pratat med förbipasserande grannar. Rune, den boven, håller på att vara ordentligt brun i nyllet men jag är fortfarande vintervit. Nu skyller jag på att jag bara får vara inomhus och fixa mat och kaffe, vilket naturligtvis inte är sant men nåt måste man skylla på. Sanningen är nog delvis att jag har mer tid vid datorn på dagen, ”pratar” med kompisar och kollar mailen, som faktiskt är mest en massa reklam och spam.

Tomtejakten kommer att tas upp något senare då vi ska åka till ett stort köpcentrum där möjligheterna till positivt  jaktresultat bedöms som betydligt större eftersom där är ett flertal affärer, får vi inte tag i något där så får det baske mig bli inomhus slingor som kommer upp hos oss.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Med sorg i hjärtat…..”

  1. Tommyon 18 dec 2010 kl. 08:50

    Jag har sagt det förut och säger det igen, bilder, bilder, bilder vill ja se på julutsmyckningen. Tänker mig, att det ser ut som ett tivoli?

  2. Ainaon 18 dec 2010 kl. 10:23

    Bilder kommer men jag hade hoppats på att även få sända bilder på en egen ljusslinga. Naturligtvis ser campingen ut som ett tivoli, tyvärr finns här inget chokladhjul skulle annars ha suttit bra.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera