dec 18 2010

En vecka kvar till julafton…

Skrivet av kl. 21:06 i kategorin Allmänt

…..och alla utom vi har dekorerat sina husbilar, nja nu är väl det inte riktigt så men väldigt många har väldigt mycket som lyser och blinkar, i vissa fall nog så mycket kan tyckas. Jag har försökt ta kort på en del men min kamera ville inte samarbeta, får göra ett nytt  försök senare, däremot gick det betydligt bättre att filma det hela men att sedan lägga upp det här har jag nog inte kapacitet till inte heller kunskapen. Jag har i alla fall fått över det från kameran till datorn och det är jag ytterst nöjd med. Campingen håller faktiskt på att se ut som ett nöjesfält med alla blinkande ljusslingor. Nu går inte det visa med ett kort men på det här kortet ser ni en av de som har hållit sig till en mer moderat dekorering men naturligtvis blinkar slingan.

Har just sett på tv vilket snöoväder det är i övriga Europa, jag kan bara säga att det är inte helt fel att vara här, visserligen regnar det just nu men det är 10 grader plus så risk för snö är det i alla fall inte och även om det blir regn i morgon, vilket är förutspått, så är det utlovat sol och varmare under resten av veckan och ca 17-18 grader och sol på julafton.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera