dec 20 2010

En egen liten ljusslinga…

Skrivet av kl. 20:20 i kategorin Allmänt

…har vi nu fått upp, den ser väl inte mycket ut för världen men det är i alla fall vår alldeles egna ljusslinga. Problemet är att den troligen är avsedd för inomhusbruk, men om man inte frågar så kan man alltid tro att det är ok för läsa vad som står på förpackningen låter sig inte göras eftersom det endast står på spanska. Som ni kan se så är det en enfärgad slinga men den kan blinka hysteriskt om man vill det. Nu har vi i alla fall både ett rött glashjärta från Rusta i Skellefteå och ljusslingar från en kinesisk rappelaffär här och nu ska vi, troligen i morgon,  dra i väg till det där större varuhuset för att kolla vad vi kan få tag i där.

Eftersom det är måndag i dag så har vi varit och kollat in måndagsmarknaden men inköpen har inskränkt sig till ett skärp för 3 Euro. Tänk att marknaderna ser lika ut i alla länder, ett antal stånd som i  princip säljer samma saker, enda skillnaden är väl att det är olika rörigt på borden. Visst finns det stånd med bättre ordning och dyrare kläder men även de kläderna är identiska i ett par stånd, nej det som är intressant på marknaderna är frukt och grönsaksstånden. De största inköpen gjordes som vanligt på Consum.När vi gick i morse såg vädret en aning hotfullt ut, åtminstone ut över havet men molnformationerna och färgerna var trots det vackra och faktiskt ganska dramatiska men in över land var det sol. Striden om herraväldet över vädret vanns av solen och dramatiken försvann.

En kommentar

En kommentar på “En egen liten ljusslinga…”

 1. Gunnaron 20 dec 2010 kl. 23:28

  Häftigt…kul med din rapportering…
  Du ska va dj-ligt glad att du inte är hemma…
  Var till Ume ikväll och hämtade hem dottern…fy tusan vicken resa
  Snörök som bara den..och minst 50 tradare på väg norrut..tror du man ser mycket??? Näpp
  Dessutom -15
  Och som vi upplevde var Lövångersområdet… nederbördsrikast!!!

  Ha dets å gott!!
  Såg förresten att Julafton kommer att erbjuda ca. -29 grader = kallt!!!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera