dec 21 2010

Äntligen, nu kan vi konkurera…..

Skrivet av kl. 21:39 i kategorin Allmänt

med övriga campare….nästan i alla fall. Vi har alltså varit till den där stormarknaden jag skrivit om, Carriforth i Vinaros, och där fick vi äntligen tag i ljusslingor. Vi kan väl inte konkurera fullt ut med de som har det allra spektakuläraste utsmyckningarna och ljusslingorna, nej våra slingor har betydligt mindre ljusstarka lampor men blinkar gör de om man så vill och olikfärgade är lamporna. Dessutom har vi numera en slinga i fönstret fram som har blå ledlampor och som, hur tokigt den än hörs, blinkar och det är inte ens störande, trodde aldrig jag skulle klara av blinkande lampor men här har man fort vant sig och nästan tycker att det är blaha, blaha om det inte blinkar. Även slingan vi har ute är mini ledlampor och därför inte så ljusstarka.

Två dagar kvar till julafton, inte klokt vad tiden har gått fort. Julafton är vad jag vet inget som firas speciellt här men juldagen däremot, är den dag när tomten kommer, vad jag har hört.  Även att han, tomten alltså, kommer med båt till fiskehamnen kl 18.00 på juldagens kväll och att han då bl a kastar ut karameller till barnen, så den dagen finns jag nere vid hamnen för att se till att jag, som det barn jag är, också får godis av tomten.

En kommentar

En kommentar på “Äntligen, nu kan vi konkurera…..”

  1. Tommyon 22 dec 2010 kl. 03:29

    Jag undrar just hur hamnen kan se ut? Men du skriver säker en målande beskrivning, kanske det rent av kommer bilder från hanmen? //Tommy

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera