dec 22 2010

Här verkar alla sova i kväll…..

Skrivet av kl. 20:55 i kategorin Allmänt

….och om någon är vaken på campingen så är det nog tomten, jag tror alla har gått till sängs för att att vara pigga när tomten kommer. Vad jag vet kommer väl inte han i morgon men man kan aldrig veta vad ha har för sig här i Spanien. Nu tror jag det nog hellre beror på att vädret är lite grått i kväll och har så varit hela dagen men det är varmt trots det, fortfarande ca 15 grader varmt.

 Vi har varit lat i dag och i stället för att ta en promenad till Consum tog vi bilen och körde till Benicarlo, till en fransk  mataffär, att vi var lat ursäktade vi med att det såg ut som om det skulle börja regna, naturligtvis kom det inget regn så vi tog ett beslut om en kvällspromis i stället, men som tur var kom äntligen regnet så vi kunde inte göra den (läs slapp) vilken otur. I morgon blir det under alla förhållanden en promenad till Consum, oberoende av vädret har vi bestämt. Skulle tro att det beslutet går att revidera om vädrets makter beslutar att testa vår beslutsamhet.

Vi har nu testat ett antal olika mataffärer, Consum, Lidl, Carryfour och den här affären  i dag och på alla affärerna finns något som liknar mindre sortens daggmask men färgmässigt är dom vita med en något mörkare sida, jag skulle tro att de tillhör något som kommer från havet. Om någon kan säga mig vad det är och hur man tillreder och äter dessa ”maskar” skulle jag vara glad, även om jag personligen troligen skulle ha svårt för att äta dom. Ska försöka foto dom lite diskret nästa gång vi handlar. Förutom dessa maskar finns en del andra rätt underliga havsinvånare som räknas som matnyttiga bl a några pytte, pytte små räkor och några mindre men vackra rätt taggiga snäckor med invånare.

En kommentar

En kommentar på “Här verkar alla sova i kväll…..”

  1. Tommyon 23 dec 2010 kl. 21:16

    Idag fick vi veta att RyanAir kommer att starta från Skellefteå! Spanien och Barcelona blir första destination, med start 28 Mars. Detta är ett lyft för Skellefteå både för Näringsliv men även att vi kommer att vara en destination där spanjorer vill utforska det exotiska ”lappland”. Kanske dyker vi upp, där nere? Vilken julklapp God Jul!!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera