dec 24 2010

Julafton…

Skrivet av kl. 20:09 i kategorin Allmänt

…..och första gången utomlands utan familjen, snön och kylan eller jobbet. Kan inte säga att jag saknar snön och kylan, inte heller jobbet är något som jag saknar men visst skulle det vara trevligt om Kali med familj kunnat vara här men det är inte möjligt och mitt val var att slippa vintern. Tack och lov för datorn och internet, Skype och mobilen, med dessa tekniska under känns det som man har rätt normal kontakt med familj och vänner. Den enda smolket i den bägaren är väl att datorn ibland inte har samma idé som jag hur den ska användas, jag vill en sak och den gör något helt annat, då har jag bättre pli på mobilen och SMS.

Vad gör man då en julafton i Spanien, ja bland annat stressar man inte med mat och sista minuten klappar och städning. För spanjorerna är denna dag ingen särskild märkvärdig dag de jobbar som vanligt om den infaller på en vardag, nej det är morgondagen som räknas vad jag förstår, då kommer alltså tomten per båt till fiskehamnen. Vi har väl inte heller gjort något speciellt annat än skickat och tagit emot julhälsningar per e-mail, SMS, mobil och Skype. Rune bjöd ut mig på en trerätters middag med vin och så gav vi varandra julklappen, jag fick 5000000:– att spendera efter eget önskemål och jag gav honom en överraskningsklapp, nämligen 5000000:– helt utan redovisningskrav. Vädret i dag har varit strålande sol en 13 grader varmt i skuggan men ganska blåsigt, jag önskar faktiskt att det blir en blåsig natt till natten för i en lägg gungande husbil blir man vaggad till zons och sover som en gris, åtminstone i mitt fall.

Nu önskar jag er alla en riktigt lugn och skön julhelg.

GOD JUL


Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera