dec 26 2010

Annandag jul…

Skrivet av kl. 18:54 i kategorin Allmänt

… och en promenad barfota på stranden. Helt underbart väder i dag, inte ett moln på himlen, lite vind från syd, tror jag, bara tillräckligt för att hålla drakarna i luften som några familjer lekte med på stranden. Dagen i övrigt har mest gått åt till att sitta i solen och njuta, lösa lite korsord och surra med grannarna. Matmässigt är det väl som hemma i juletid, rester efter julmiddagen, skinka, mimosasallad potatis och tack och lov även en del grönsaker, det enda som har blivit slut och som jag saknar just till jul är ljusugnsbrödet till skinkan. Frukt och övrigt slisk finns i överflöd men konstigt nog är dadlar och fikon ganska dyra, dessutom finns MELON, en bristvara i mitt tidigare liv.

I morgon är det vardag igen, åtminstone för oss här på campingen men det innebär inte obligatoriskt att det är vardag här för spanjorerna, men det får vi väl bli varse i morgon om vi går och handlar. Nu är det ju inte så många dagar fram till nyår och det lär vara rätt så festligt med en massa raketer och i samband med det brukar campingen bjuda på ett glas vin, kan bli trevligt förutsatt att jag inte somnat före midnatt, jag har blivit kvällstrött liksom de flesta ”gråskallar” här på campingen men till motsats mot dom så sover jag gott även på morgonen.  Lägger in en kvällsbild från campingen i skymningen i dag hur underbart vackert som helst.

En kommentar

En kommentar på “Annandag jul…”

  1. Gunnaron 26 dec 2010 kl. 21:59

    Äckliga bilder!!!!
    Men ganska likt en kvällsbild från Svarttjärn!!!!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera