dec 29 2010

Skit, skit, skit…..

Skrivet av kl. 23:16 i kategorin Allmänt

….att man har så kort minne. När vi nästan i panik kastade oss iväg i slutet av november, en dag när det till slut blev uppehåll i snöandet, så glömde jag naturligtvis en hel del.  Jag tyckte väl inte att det kunde göra så mycket för jag kunde ju alltid köpa det jag inte fick med mig, trodde jag, men se det var inte så lätt eftersom det jag i första hand glömde var börsen med uttagna kontanter och värst av allt även visakortet. Så nu satt jag alltså i Spanien utan möjligheter att få ut pengar eller använda visat vid eventuella inköp. Efter i stort sett 4 veckors klagan och förbannelse över min glömska sa en vänlig själ varför ber du inte någon sända det hit med post. Det hade jag aldrig tänkt på att det var ju helt möjligt att sända det till campingen och att hämta det i receptionen. Så gjorde jag och det tog inte många dagar så var kortet här. I dag skulle jag så hämta ut pengar, men inte fick jag några pengar för det här teflonminnet har så klart glömt pin-koden, skit, skit, SKIIIT. Nu tror jag nästan, säger nästan att jag mins den rätta koden men jag vågar inte testa en gång till för då åker väl kortet.

Efter det missödet blev det en ordentlig promenad i stället för den moderata loja promenaden vi tänkt oss. Efter att vi tagit oss in till borgen, klättrat runt där en del, fotat både här och där tog vi oss ner till fiskehamnen där fiskebåtarna just var på väg in. Där blev det ytterligare fotografering innan vi stegade iväg hem. Den korta lata promenaden vi tänkt oss blev en vandring på två och en halv timme, kändes jätteskönt faktiskt.

Rum med havsutsikt

Fiskare i Peniscolas hamn

Fiskehamnen i Peniscola

2 kommentarer

2 kommentarer på “Skit, skit, skit…..”

  1. Kalion 30 dec 2010 kl. 00:10

    Kan du inte gå in på banken och hämta ut kontanter då när du har kortet och pass? Jag tänkte skicka körkortet också men kom på att det kanske inte är så strålande att skicka körkort och visakort i samma kuvert…

  2. marie holmqviston 30 dec 2010 kl. 03:28

    Tack min goda fru för att jag har någon att relatera till när det gäller min egen glömska. Det sägs ju att sånt går i arv och … Hursomhellst fortsätt med dina bloggar, älskar att plåga mig igenom dom samtidigt som jag fryser ihop bara jag tänker på att rasta hundarna. Från ett -24gradigt skelletehamn: Ha det gott!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera