dec 31 2010

Nyårsafton 2010 i Peniscola…..

Skrivet av kl. 17:07 i kategorin Allmänt

…….i eller kanske man bör säga på Eden skiner inte solen i dag, den gjorde ett försök under ett par timmar men fick ge sig för de grå molnen som ligger över bergen. I nuläge skulle jag ge regnet ca 70 % chans att förstöra nyårsaftonen vad det gäller utevistelse vid tolv-slaget. Raketer kommer under alla förhållanden troligen att sändas iväg och eftersom vi kan se fyrverkeriet från husbilen kan vi lika gärna sitta inne och skåda det hela dessutom slipper vi skåla in nyåret i utspädd ”skumpa” och blötlagda snacks.

Kali, dotra, har gjort en summering av året och vad jag förstår så har min ”rymning” från måsten och borden inte gett alltför djupa psykiska trauman eller risk för kvarstående men. Någon summering av mitt år kommer inte eftersom jag i kraft av ålder inte förväntas minnas vad som hänt ett helt år bakåt i tiden, men det jag minns är i alla fall positivt och då får man väl vara nöjd. Nu kan väl sanningen vara att jag förträngt oron och ångesten eftersom det nu hörs vara bra och mina närmaste mår bra, inte minst  Timothy, kan väl inte säga att han är den enda mannen i mitt liv men den som jag nog anser viktigast och har mest bekymmer om. Amanda, ja hon blev vuxen bara så där utan vidare och är väl i övrigt en typisk ungdom, ena dagen uppåt, nästa dag inte fullt så uppåt men förhållandevis små svängningar i humöret. Och så Cornelia, ja jag säger som Kali, Cornelia är bara Cornelia, söt, rar och kul, en riktigt liten papegoja och pratkvarn, vad kan man annars förväntas vara vid tre och ett halvt års ålder. Vad jag också kommer ihåg är att jag från och med september 2010 är 100%-ig pensionär. Naturligtvis blev det väl några extranätter men det blev av naturliga själ uteslutet när vi drog iväg till Spanien i slutet på november.

Gott Nytt År till alla mina läsare och vänner.

En kommentar

En kommentar på “Nyårsafton 2010 i Peniscola…..”

 1. Catrine Forsellon 02 jan 2011 kl. 10:25

  gott nytt år och god fortsättning på dej me… å guben…
  http://miramira.cybersite.nu/
  på den länken håller jag på med min hemsida… jag har köpt en domän men den är inte igång ännu,,,
  har bara vissa sidor klara men det är våde svårt och roligt… har ju jobbet att sköta också och det tar en massa jävla tid… av min fritid…
  kram på dig Catrine

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera