jan 04 2011

I dag har jag…..

Skrivet av kl. 19:19 i kategorin Allmänt

…verkligen inte gjort det gud haver skapat, mest suttit i solen och njutit. Visserligen duschade jag i morse, fixat lite mat och diskat. Efter middagen tog vi dagens promenad, kortvarianten runt på campingen, alla gator på båda sidor och sedan på utsidan runt campingen och fotbollsplan. Vi har nu haft ett antal dagar när solen varit oss huld och trogen och det har resulterat i åtminstone två rejält röda näsor här på campingen, Runes och min. Jag trodde att jag fått med mig solstiftet eller solkrämen men icke det så nu är frågan om man måste göra en strut att sätta på näsan ifall det blir sol även i morgon. Nu är väl det en fråga om jag kommer mig upp medans solen är uppe, jag som normalt är morgonpigg kan tydligen sova hur länge som helst på morgonen nu, i morse vaknade jag först kl halv nio och då kom jag mig nog i säng före elva kvällen före.  Bevisligen är det ytterst betungande att vara pensionär med rätt att göra vad man vill, alltså ingenting, möjligen blir vi lite aktivare i morgon har vi tänkt. Men man kan ju alltid ändra sig vad det gäller det, vara aktiv alltså.

En kommentar

En kommentar på “I dag har jag…..”

  1. Anders och Birgittaon 05 jan 2011 kl. 08:44

    Vilka härliga bekymmer, röda näsor. Här hemma blir man bara röd om näsan av kylan och det är svårare att komma till rätta med. Vi känner också att det är betungande att vara pensionärer, nu vaknar vi dock ganska tidigt på grund av vår lilla valp, då måste man ju bara upp.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera