jan 10 2011

Datorer kan verkligen….

Skrivet av kl. 21:34 i kategorin Allmänt

…..testa mitt tålamod. I kväll bestämde sig min dator för att min bloggsida bara inte gick att hitta, den meddelade artigt att den var så sorry, but the page coulden´t be found. Till råga på allt kunde jag inte heller logga ut från internet trots att jag normalt ofta kastas ut. Nu provade jag först med att stänga inloggningssidan, men nej,  jag var fortfarande inne, då provade jag med att starta om datorn, men ingalunda, jag var fortfarande kvar på internet. Nu blev jag smått desperat, stängde av datorn och lät den vara avstängd ett tag, liksom för att låta den kallna som man ibland var tvungen göra med bilar som var misslagomt varm och därför inte ville starta (jag har varit ägare till en sådan nyckfull bil). Naturligtvis hjälpte det inte, till saken hör att jag  inte heller kunde läsa dotterns blogg, jag fick samma information då, alltså sorry, but the page…. osv.  Eftersom jag inte heller kunde komma ut från internet så irrade jag omkring på olika sidor där och på facebook och då minsann beslutade min dator sig för att sluta trilskas så nu är jag här i alla fall.

Hur har då min dag varit, ja eftersom det är måndag så var aktiviteterna givna, marknaden, som är ett måste, och Consum. Även om vi inte var i behov av några akuta inköp så  blir det i alla fall en längre promenad än bara runt campingen och närliggande kvarter. Det är otroligt vad man kan handla när man egentligen inget behöver, tänk då när man handlar både det man behöver och det man inte behöver, inte undra på att det då drar i väg och blir kostsamt. Måste i det här sammanhanget säga att vi prisar uppfinnaren av ”dramaten” matbagen på hjul. På marknaden blev det i alla fall bara en melon. Naturligtvis han vi också med en stund i solstolen när vi kom hem igen. Jag har också upptäckt att paltkoma är inte det enda matrelaterade koma som finns, nej det finns också soppkoma, detta kan jag meddela efter en middag på kycklingsoppa. För att komma ur soppkomat fick det bli en tur runt på campingen trots tidigare promenerande så med gårdagens klättrande runt på gatorna uppe bland lyxvillorna.

I dag blir det inga kort, inte för att jag saknar material, nej långt i från det men jag är på inlärning av bildhantering och redigering, jag har fått ett program av dottern så nu ska, om allt går enligt ritningarna,  mina bilder inte ta så stor plats (hennes förhoppning antar jag).

En kommentar

En kommentar på “Datorer kan verkligen….”

  1. Kalion 11 jan 2011 kl. 09:19

    Webbhotellet hade problem och stängde servern så att våra hemsidor inte fungerade hade inget med din dator att göra. Sånt händer ibland även om det inte är ofta på Manufrog.

Kommentarer RSS

Kommentera