jan 14 2011

I dag…

Skrivet av kl. 21:05 i kategorin Allmänt

….inget nytt på sydfronten. Ytterligare en helt underbar solig dag, ungefär som en svensk sommardag. Consum fick påhälsning i dag utan något intermezzo med någon gås. Sökte också upp en, typ tidnings/sovenirhandlare och köpte en bok om Peniscola, tyvärr är den på engelska så det tar lite tid, en hel del tankearbete och även en del letande i engelsklexikonet men jag får försöka tragla mig igenom. Så långt eller hellre så lite som jag läst är det i alla fall intressant och faktiskt det jag i stort vill veta. När vi var in till centrum fick också turistinformation en påhälsning och där fick vi en bok om regionen, i vilken man tydligen kan läsa till förslag på olika sevärdheter, campingar, hotell och restauranger problemet är att den är på spanska och för att översätta den räcker inte något spanskt lexikon till.

Consum, slappa i solen, mat och så promenad campingen runt där har ni dagens stordåd, en dag helt i min smak, fler dagar som i dag står högst på önskelistan.

2 kommentarer

2 kommentarer på “I dag…”

 1. Gunnaron 14 jan 2011 kl. 21:15

  Prata ”skelletmål” så fattar dom!!!
  Dom måste väl lära sig nått, medans ni är där!!!
  Be dom översätta !!!

  Hahahaha

  Ett tips: Kom inte hem!!! Just nu är det 29 gr…inte plus men minus!!! Brrrrrrrrrr

  no moscitos!!!

  Häls ve je!!!

 2. Ainaon 14 jan 2011 kl. 21:41

  Jag har testat skelletmåle men dom ser bara förskräkt ut, tror inte att dom hört ärans och hjältarnas språk tidigare, men jag gör vad jag kan för att ge alla insikt i detta världsspråk. Nej jag är inte på väg hem, lag lovar, först kommer våren till Skellefteå och Svarttjärn och sen jag. Minus 29….det borde gå lagstifta mot gradtal under minus 10 grader, man kan i alla fall säga att vi har haft 60 grader varmare i dag då eftersom vi haft ca 32 grader plus i solen.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera