jan 16 2011

I dag fick jag den äntligen….

Skrivet av kl. 21:59 i kategorin Allmänt

…min vilodag från solen, eller åtminstone en halv vilodag för naturligtvis kom hon fram, solen, på eftermiddagen. Skönt, skönt, skönt naturligtvis. Det blev alltså en slappardag inne på förmiddagen med lite ”jobb” på datorn, jag har ju min farm som har legat i träda sedan vi åkte så jag skördade lite, satte lite fröer, gjorde lite vin och sylt, bakade och gav djuren mat så nu kan jag glömma den för ytterligare någon månad, han också med att utfodra Rune och mig innan solen kom men sen blev det som vanligt, solstolen och korsordet.

Det har tydligen kommit åtminstone 3 svenska husbilar hit till campingen i dag men vi vet inte var på campingen dom står. Nyfiken som man är hade vi nog tänkt ta en promenad för att kolla var dom står och om det är någon som Rune känner men vi drabbades av den totala tröttheten (läs lättjan) så det får vänta, åtminstone till i morgon, jag tror faktiskt att det blir första gången som vi inte tar någon form av promenad, men i morgon blir det väl marknaden, Consum och gamla stan, fast i omvänd ordning.

2 kommentarer

2 kommentarer på “I dag fick jag den äntligen….”

  1. Anders och Birgittaon 17 jan 2011 kl. 09:30

    Finns det lediga platser kvar på campingen, med tanke på dom nyanlända? Jag trodde att alla platser var belagda av övervintrare nu vid den här tiden på året.

  2. Ainaon 17 jan 2011 kl. 09:42

    Ja det har faktiskt funnits rätt bra med lediga platser men nu, efter nyår har det kommit rätt många så i nuläge kan jag tänka att det inte är allt för många kvar. Nu åker väl en del men som sagt det kommer nog betydligt fler än det åker.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera