jan 20 2011

Apropå gårdagens blogg…

Skrivet av kl. 19:45 i kategorin Allmänt

…så kan jag i dag visa polisaktiviteten när barnen ska hem från skolan, vi kom från stan samtidigt som skolan slutade och Rune tog ett par kort. Tre poliser höll koll på att det gick lugnt och säkert till för barn och föräldrar, en mitt i gatan som dirigerade trafiken och en på var sida av gatan på övergångsstället som bara övervakade att allt var ok. Tyvärr kom vi när den värsta ”rusningen” var över.

I dag åkte våra grannar Marockofararna vidare. I går, en vecka tidigare än första beräkningen, fick de definitivt besked om resultatet av tester, undersökningar och datortomografin som gjordes på grabben. Alla resultat visade på att han är helt ok och att det troligen var frågan om feberrelaterade kramper. Otroligt skönt för föräldrarna men också för vi som blev bekant med denna unga ”tuffa” familj. Nu är de i alla fall på väg till Marocko men de kommer att mellanlanda hos några bekanta här i Spanien innan de drar vidare.  I går fick de lagat ett problem med bilen så nu hoppas vi att det ska gå bra under resten av resan. Så strax före tolv efter kramar från barnen och förresten även från föräldrarna bar det i väg. De lovade att försöka höra av sig så då och då när möjlighet gavs.   

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera