jan 24 2011

Måndag men trots det….

Skrivet av kl. 20:13 i kategorin Allmänt

…..ingen marknad för oss, jag blev så otroligt lat och eftersom vi inte heller hade något behov av ett besök på Consum så fick det bli en hemmadag. Måste dessutom bekänna att jag sov till kl nio i morse!!!!! Det var ett bra tag sedan jag gjorde det, det kan väl ha hänt att man blivit kvar i sängen och småslumrat men sovit som klubbad, de var länge sedan,  nu var väl det inte någon större fara för vad jag vet har jag ingen tid att passa. Det blev i alla fall en snabbrusch till servicehuset för duschning. När jag kom tillbaks till bilen och som vanligt skulle  skölja ur kaffepannan i diskhon på vår ”tomt” visade det sig att i natt har det minsann varit så kallt att kranen hade frusit och jag förmådde inte rubba den, alltså hade det varit en del minusgrader. Vi har varmt och skönt i bilen och  jag har  inte några som helst andra idéer än att sova så då är minusgrader på natten inget som stör mig och med solens hjälp så blir det i alla fall varmt och skönt på dagen, så även i dag.

Det har under dagen kommit en del svenska bilar hit så på eftermiddagen fick det bli en runda här på campingen för att stilla nyfikenheten. För kunna kalla det en lätt motionsrunda så la vi på slutet till den utökade versionen med idrottsplan och skolan så det blev i alla fall ca en timmas oeffektivt promenerande.  Vi får se om det blir att höja ambitionsnivån i morgon vad det gäller motion, får väl säga som Orsa kompani, jag lovar ingenting bestämt……men den dagen den sorgen.

Inga kommentarer

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera