jan 26 2011

I dag ….

Skrivet av kl. 19:33 i kategorin Allmänt

…en shoppingdag, först Eroski och sedan Lidl, men oj vad jag legat av mig. Jag brukar inte ha några problem med en heldag på stan, inte ens om jag jobbat natten och blir kvar för att springa runt på affärerna så brukar det inte vara några problem. Men det är med förundran jag nu kan konstatera att efter 8 timmars sömn på natten klarar jag inte ens en halv dags shoppingrundor, två affärer och jag är i behov av vila när vi kommit tillbaks och fått bilen på plats, vars ska detta sluta. Jag får lägga mig i hårdträning när vi kommer till Sverige.

Vädret har i dag varit ganska grått, eller om jag ska vara ärlig så har det varit helgrått, det har till och med regnat några droppar vid ett par tillfällen. Nu är vi, enligt alla väderprofeter, på väg  in i en period med betydligt sämre väder, svalt, regnigt och även blåsigt vissa dagar är vad utlovats under de kommande veckorna. Men det är inget som jag kommer att deppa ihop över, vi vet att det är övergående så även om vi nu får en eller ett par veckor med mindre bra väder så har vi i alla fall under de 60 dagar vi stått här haft övervägande mycket bra väder. Jag har både talböcker och korsord att ta till om det blir innedagar dessutom ett antal DVD-filmer som vi inte har hunnit se eftersom det aldrig har varit väder för den typen av aktivitet.

2 kommentarer

2 kommentarer på “I dag ….”

  1. Gunnaron 26 jan 2011 kl. 19:52

    Allvarligt talat!! Om promenader är så himla sunda som alla påstår, så skulle ju brevbäraren praktiskt taget vara odödlig. Valen simmar hela dagarna och äter bara fisk, och den är tjock som fan! Kaninen springer och hoppar hela dagarna, men lever max 5 år. Sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig nästan inte och lever i 150 år, så för fan… Slappna av! ? ?

    Tänkvärda ord eller hur????

    fortsätt o bara njut…här i Stämmningsgården var det bara -17,9 i morse….

  2. Ainaon 26 jan 2011 kl. 22:17

    Jaaa…..så klokt, har du kommit på det själv? Uteslöt omgående promenaden i dag. Kommer liksom valen att fortsätta med vattenaktiviteter så fort som möjligt, i alla fall. Även sköldpaddan är ju vattenaktiv.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera