jan 27 2011

Vilken skön och….

Skrivet av kl. 20:26 i kategorin Allmänt

….regnig dag det varit i dag, hela dagen, och det regnar fortfarande, ser fram emot att få lägga mig och höra regnet smattra mot taket när jag somnar. Problemet med det är att jag troligen inte hinner höra så mycket eftersom jag har en insomningstid på ca 1 minut, eller den tid det tar att ordna kudden och lägga ner huvudet, jag får nog nöja mig med att ha hört regnet under dagen. Jag, eller vi gjorde en test i dag för att kolla hur mysigt det är att vila med ljudet av regnet mot taket, men även där gällde tydligen 1-minutsregeln vad mig anbelangar. I övrigt har jag inte gjort det gud haver skapat i dag förutom lagat mat och diskat.

Min dator har under några dagar tjatat om att jag snart har slut utrymme på enhet D och den vill att jag ska kolla om jag kan ta bort något. I första hand föreslår den att jag ska tömma papperskorgen men den har nog varit tom det senaste halvåret. Frågade dottern i Sverige vad jag kan ha på denna enhet och om jag kan ta bort något. Hon visste naturligtvis inte vad jag har där men föreslog att jag skulle kolla genom några enkla tryckningar. Tryckningarna klarade jag men sen var det kört för jag hade inte rättighet att kolla dessa filer. Datorn har också sedan en tid påstått att den inte är tillräckligt skyddad och i dag var den rent av påstridig och påstod att den upptäckt vissa problem men ville inte åtgärda det förrän jag förnyat abonnemanget Den förslog att jag skulle kolla vad jag betalat för tidigare, vad jag kan påminna mig så har jag aldrig betalat något. Tycker personligen att det där programmet ska vara glad att den bara hittat några problem som tydligen går att åtgärda för jag har hittat en massa problem på kort tid som åtminstone jag inte kan åtgärda. I det här läget blev det ytterligare ett ”snack” via Facebook med dottern och nu har jag ett alldeles nynerladdat antivirusprogram, nerladdningen har jag gjort alldeles själv och det verkar ha gått bra för det har bekräftats genom att de tackade för att jag valde just det programmet.

En kommentar

En kommentar på “Vilken skön och….”

 1. Gunnaron 27 jan 2011 kl. 20:41

  Dax att åka hem ..nu visar termometern på plusgrader….
  men man vet ju inte hur länge…hahahaha
  Men lovar att all djävla snö finns kvar!!!

  Och det slipper ni!

  Du har tydligen ungefär samma insomningstid som jag…1 min

  Kuddfan hänger inte alltid med i mitt tempo!!!
  Vet inte varför???

  NJUT NU SOM BARA DEN!!!

  Britta hälsar…hon har föresten Födelsedag idag!!
  Så vi har grillat entrecote iafton med ungarna

  Hilsen fra Staaaaan!!!

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera