jan 28 2011

Vart tog min dag vägen?

Skrivet av kl. 23:05 i kategorin Allmänt

Jag har tappat bort en dag i den här veckan, kan inte riktigt säga vilken dag det är men det lutar åt onsdag eller möjligen tisdag. Måndag var jag med på för vi uteslöt att gå till marknaden, men hur det blev därefter har jag inte riktigt pejl på. Vi var till Eroski och Lidl en dag och det borde ha varit på tisdag. Men om det stämmer vart tog då onsdag vägen. Nu har det ingen betydelse egentligen, eftersom alla dagar är lediga dagar och om jag vill kan jag kalla hela veckan för lördag. Jag har inga inrutade vanor som måste ske på en viss dag så jag kan lika gärna städa på en tisdag, tvätta på en söndag och shoppa på en….alla dagar om jag ska vara ärlig. Tvätt och städning får styras av vädret och för shopping är allt väder ok. Det väder vi har haft nu under två dagar har väl bäst lämpat sig för inomhusaktiviteter och vila, och så har det också blivit. Det är så otroligt rogivande att höra hur regnet smattrar mot taket på husbilen. Den optimala upplevelsen vore om det också blev ett ordentligt åskväder någon natt gärna med häftiga regnbyar och lagom stark vind då kanske, men bara kanske, skulle jag kunna hålla mig vaken. Nu är väl inte det att tänka på för enligt väderprognoserna så blir det bättre väder i morgon, men jag ska naturligtvis inte klaga på om det blir sol i helgen för promenerandet har legat nere under två dagar när vi har haft regn så det är dax att återuppta det och på söndag är det kronärtskockans dag i Benecarlo. Vi har väl inte bestämt om vi ska åka dit men om det blir så är det så klart trevligare om det är sol vilket jag antar att även arrangörerna tycker.

En kommentar

En kommentar på “Vart tog min dag vägen?”

  1. Solveigon 29 jan 2011 kl. 18:08

    Kan ha varit torsdag, då regnade det hela dagen och vi satt vid datorn mest hela tiden.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera