feb 02 2011

Marknadsdag i Benicarlo…..

Skrivet av kl. 23:46 i kategorin Allmänt

……är i princip bara en utökning av marknadsstånd mot vad det är i Peniscorla, utbudet är i stort sett detsamma.  Marknaden blev alltså en rätt snabb ”affär” vad oss anbelangar. Behållningen av marknadsutflykten är nog parkeringsprinciperna av olika fordon, bl a  hade ett par bilar parkerat på ett övergångsställe på en tvåfilig gata med en refug i mitten, så mitt på övergångstället med fronten mot refugen stod två parkerade bilar. Denna husbil hade parkerat just utanför marknadsplatsen i en rondell. Skulle kunna tänka mig att p-vakter i Sverige skulle få något drömmande i ögonen om dom skulle fynda parkeringar av detta slag.Efter marknaden blev det ett besök på Mercadona som ligger vid marknadsgatorna, det var egentligen den stormarknaden som v huvudanledningen till att vi åkte till Benicarlo. Jag har aldrig varit till denna affär tidigare och det är en stormarknad som de flesta pratar om, Mercadona eller Lidl. Att vi aldrig varit dit beror på att det är väldigt dålig men parkeringar för husbilar. Ja, nu har jag varit dit och kan väl säga att  kanske int behöver bli så många till, detfinns liknande affärer med betydligt bättre parkeringsmöjligheter, bl a Eroski dit vi åkte efter Mercadona. Även denna gång förvånas jag över att det inte finns några kunder i denna enorma stormarknad. Vi han också med ett besök på Bon Preu, en annan stor mataffär där det inte heller är speciellt trångt i affären eller långa kassaköer, dessutom har denna affär en parkering med gott om plats och är dessutom den affär som ligger närmast campingen om man inte räknar med Consum i Peniscola. 

En kommentar

En kommentar på “Marknadsdag i Benicarlo…..”

  1. Ninnion 03 feb 2011 kl. 13:04

    Hej kul att hitta ännu en husbilare!
    Skulle gott kunna byta med dig nu, och va nere i solen lite istället för snö och slasket här uppe.
    V 8 åker vi dock ner till Spanien några dagar…inte med husbilen förstås men m flyg.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera