feb 03 2011

Nu börjar det vara tätt……

Skrivet av kl. 19:51 i kategorin Allmänt

…..mer eller mindre motionsfria dagar, en skärpning är nödvändig innan jag helt stannar av.  Ju varmare och soligare dagar ju mindre blir det promenerat, i dag bara en promenad runt på campingen, av det förstår ni säkert att dagen har varit sommarskön. Kan inte ens med säkerhet säga att det ens skulle ha blivit den promenad om vi inte varit tvungen att förnya vår internetuppkoppling, vi var alltså tvungen att ta oss till receptionen för att köpa nytt akiwifi kort och för skam skull fick det bli promenad även på den norra sidan av campingen, alla gator även där, låter betydligt längre om jag kallar gångarna mellan tomterna för gator. Under tiden Rune fixade internetkorten slötittade jag bland post som kommit till gästerna på campingen och som finns att hämta i en låda med bokstavsfack. Och där, till min häpnad låg ett brev till mig, fattade inte med en gång att det var till mig trots att jag läste namnet ett par gånger, men eftersom även Runes namn stod på kuvertet så insåg jag att det var till mig. Första känslan var glädje sen kom oron och rädslan att det hänt något negativt, men eftersom jag omgående kunde konstatera att det inte var ett officiellt eller tjänstekuvert så blev jag så jättenyfiken på vem som skrivit till mig att jag omgående kollade det. Det var min absolut bästa barndoms/ungdomsvän tillika klasskamrat. Vi har även haft viss kontakt under alla år även om den varit sporadisk. Jag hade tidigare bett dottern kolla om hon kunde ta rätt på om hon hade någon mailadress men det hade inte varit möjligt. Nu hade de träffats på ICA Maxi och Ulla, som hon heter, hade fått min adress här i Spanien, oj vad glad jag blev av brevet  och dessutom har hon gett mig  sin mailadressen så nu har jag mailat ett långt brev till henne. Jag hoppas att vi kan fortsätta att hålla kontakt via mail.

I går när vi körde hem från Benicarlo såg jag till min förvåning, glädje och stora förtjusning att mandelträden har börjat blomma, visst måste det vara vår på gång då, narcisserna här på campingen har blommat ett tag

3 kommentarer

3 kommentarer på “Nu börjar det vara tätt……”

 1. Gunnaron 03 feb 2011 kl. 19:59

  Om det verkar vara till nån tröst…nu faan snöar det igen…har väl kommit ca 5cm idag..och det det bara fortsätter….
  Är sådj-la less på den här vintern…
  Lyckos er!!!!

 2. Ainaon 03 feb 2011 kl. 20:11

  Nej ingen tröst, jag har ju fortfarande ett tak i Svarttjärn att vara orolig över. Men här är det verkligen ingen risk för takras på grund av snö.

 3. Lennarton 03 feb 2011 kl. 22:55

  Det ante mig att det var Ulla innan du sen skrev det. Det blev inget av med Barcelona för vår del, men det finns nya alternativ.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera