feb 04 2011

Hur mycket arbete……

Skrivet av kl. 21:00 i kategorin Allmänt

……kräver man per dag för att känna sig tillfredsställd, antar att det varierar från person till person men i mitt fall krävs….inget!!! Jag skrev i går att ju soligare och varmare dagarna är ju mindre aktivitet blir det för vår del och i dag har det varit rena sommaren. I solen där vi tillbringat den mesta tiden i dag, halvsovande i solstolarna, har det varit så varmt som mellan 34 och 38 grader. När till och med att gäspa känns som en fysisk ansträngning kan ni nog förstå att tanken på annan fysisk ansträngning som t ex promenad inte ens fanns i ens begreppsvärld. Nej det är för överlevnad basala arbeten jag utfört i dag, alltså mat och kaffe, och efter lång mobilisering, diskning.

Tack och lov vaknade behovet av promenad i samma takt som solen tröttnade så det blev i alla fall en i tempo moderat vandring campingens alla gator. Dessa promenader har på senare tid inneburit att vi kommit hem med ett antal tomma, gärna blå, plastflaskor. Terapijobb för en del här på campingen är att bygga vindsnurror av olika modeller, det innebär att en del gubbar konstruerar olika vindsnurror och andra gubbar plockar flaskor och förser konstruktörerna med byggmaterial, Rune han gör båda delarna, plockar flaskor och bygger och designar egna snurror. I morgon, oberoende av väder, blir det promenad till stan, kan även tänka mig fiskehamnen och runt lite i de regionerna.

Här blommar narcisserna …och mer är på gång.

 

2 kommentarer

2 kommentarer på “Hur mycket arbete……”

 1. Inger (Kajsa)on 05 feb 2011 kl. 09:48

  Hej!
  Lägg ut ett foto på vindsnurrorna, är du snäll.

  Kanske något att för oss också.
  Vi bor på campingen i Mazarron, campingen ligger i Bolnuevo, utanför Mazarron

  Kran Inger

 2. Tommyon 06 feb 2011 kl. 08:46

  Jag tycker också att det vore kul om vi fick se Runes tom-flask-snurra! Fota Aina, fota! //Hälsn.Tommy

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera