feb 06 2011

Kontakt via cyberrymden igen….

Skrivet av kl. 20:56 i kategorin Allmänt

Felet med uppkopplingen fixades under förmiddagen så nu är allt frid och fröjd igen. Tänk så fort man blir beroende av det här mediet. Det är inte allt för länge sedan man höll kontakt via telefon, först den fasta sedan mobilen. När SMS-tjänsten kom in i mitt liv trodde jag definitivt att det var det absolut optimala sättet att hålla kontakt med anhöriga och vänner hemma i Sverige, och det mina vänner var nyss, i mitt fall. Nu sitter jag med datorn, skickar e-mail, chattar på facebook och pratar via Skape, för att inte tala om både radio och TV via datorn, det är inte klokt egentligen, allt detta gör jag trots att jag är helt rudis när det gäller datorer. Nu har datorn tjatat om att det börjar vara trångt om utrymme på enhet D, och den vill att jag ska kolla vad jag kan ta bort eller flytta, bl a tycker den att jag ska frigöra utrymme genom att tömma papperskorgen, men den är ju tom redan. Vad jag i övrigt har på den enheten har jag ingen aning om och inte har jag kunskap nog för att ta rätt på det heller. Det var i alla fall inte kort som jag hoppades för de har jag bränt över på en CD-skiva och tömt datorn, de fanns inte på enhet D utan på C har jag förstått.

I dag har det varit ännu varmare än i går. Jag kan inte låta bli att kolla temperaturen i solen eftersom det är där vi håller oss och i dag har det varit drygt 40 grader, i skuggan har jag inte lika koll men jag har kollat en gång och då var det ca 18 grader, så det är inte lätt att var svensk när man inte ens kan klaga på vädret. Efter gårdagen långpromenad fick det bli den korta varianten i dag, inte bara campingvarianten utan den utökade som även innefattar idrottsplatsen och skolan. Efter det regn vi fick för några dagar sedan och den värme vi har nu så har blommorna vid infarten till campingen ”blommat upp” ( kan man säga så om blommor). Penseérna har planterats runt jul men Cyklamen fanns där när vi kom, jag vet faktiskt inte om de räknas som perenner här för jag har upptäckt att det finns på andra ställen och att de nu har börjat blomma.

På vår promenadrunda konstaterade vi att det var ovanligt många bilar parkerade på närliggande gator men tydligen var det både fest på campingens restaurang och dessutom fotboll mellan Peniscola och Benicarlo, bl a denna parkerade bil, det här kan man kalla precisionsparkering och känsla för avstånd, gör om det den som känner sig manad att riskera lacken på bilen.

Jag vill också ge er ytterligare några varianter av vindsnurror tillverkade av tomma blå vattenflaskor, den ena mer avancerad än den andra vissa med in-monterad belysning i vissa med led-lampor som laddas av solljus. De flesta är i alla fall just vad jag talar om, vindsnurror.

En kommentar

En kommentar på “Kontakt via cyberrymden igen….”

  1. Gunnaron 06 feb 2011 kl. 21:40

    http://www.vackertvader.se/skellefteå-svarttjärn

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera