feb 07 2011

Ja, så var det då måndag igen…..

Skrivet av kl. 21:04 i kategorin Allmänt

 

……och marknadsdag, förstår egentligen inte varför jag kallar det marknadsdag för jag borde i stället kalla det Consumdag. Marknaden är fort passerad även om vi faktiskt hade planer på ett inköp i dag, nämligen någon typ av linne till Rune. Av det blev det inget för här är utbudet fortfarande vinterbetonat, så marknadsinköpet stannade vid inköp av apelsiner. Det blev alltså Consum som vanligt och inköpen blev också de vanliga, bröd, kaffe, mjölk, kött av något slag, i dag köttfärs och kyckling,  en flaska Sprite och 1 liter rosévin,  och vinet är till mig och så är även Spriten. Jag är lite dålig på rött vin men är på inlärning men har bara hunnit till rosévin som jag dessutom blandar med Sprite, på samma sätt gör jag ju med öl men då heter det shandy. Så illa är det när man varit alkoholallergisk under större delen av livet och först under de senaste åren kunnat lite trevande testa alkoholhaltiga drycker.

På stan är palm-friseringen i full gång, från att ha varit lite busigt lurviga och fulla av ”dadlar” så är de nu stramt och väl friserade, undrar hur länge det dröjer innan de är tillbaks i sin gamla skepnad Tyvärr har vi åkt härifrån då så jag kommer inte att kunna följa förvandlingen men om allt går som planerat så får jag väl se resultatet till hösten i alla fall. Jag hoppas i alla fall att min favorit, den inte alltför höga palmgruppen får vara kvar ofriserad.

Tillbakas i husbilen, efter lite mat, han vi sitta i solen ett tag innan dimman kom, en riktigt tät dimma, det var en ny vädererfarenhet. Dimma har vi aldrig haft här tidigare, åtminstone när jag varit vaken eller vad jag kan påminna mig i alla fall. Jag hoppas att dimman har lättat innan i morgon, vi har då tänkt göra en utflykt till Benicasim.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Ja, så var det då måndag igen…..”

 1. Gunnaron 07 feb 2011 kl. 21:22

  Idag då vi passerade ”staan” = Svartjärn så var det snö, snö,snö….så för tusan stanna ett bra tag till så att ni slipper ..skiten!!!
  Inga blommor på G där inte…på länge…

  Men…dom kommer …men vet inte när!!!!

  Mys o ha det gott!!!

 2. Solveigon 13 feb 2011 kl. 19:03

  Här en jättefin vecka med solbad och över 20+ varje dag, nedanför El Portus Cartagena.
  Hälsningar
  Solveig o Arne (Sanddammarna)

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera