feb 16 2011

Vaknade i morse till en….

Skrivet av kl. 21:00 i kategorin Allmänt

…..strålande vacker morgon men med blixtrande huvudvärk. Nu mer är det väldigt sällan jag har huvudvärk av det här slaget så jag brukar faktiskt tycka att det är bra att veta att det finns i alla fall något där inne som kan göra ont. Skämt åsido så tror jag att det kan beror på den stress jag kände inför besöket hos frissan, nu är det över och bortgjort så den spänning jag undermedvetet känt har  släppt och gett plats för huvudvärk eller också har vi åska på gång. Regn, blåst och åska låter helt perfekt för en natts djup och skön sömn, då har nog huvudvärken gett med sig i morgon när jag vaknar.

Åskvarning......eller?

Solen höll oss sällskap till mitt på dagen eller till ett-tiden, därefter drog molnen ihop sig och det började blåsa, på kvällen blev himmeln så här dramatiskt vacker (tyvärr gör inte korten himlen rättvisa men en antydan får ni)  men kallt är det inte, åska….? kanske, fortfarande drygt 13 grader varmt nu kl halv nio på kvällen. Väderprognosen utlovar lite sämre väder under ett par dagar, vi får väl se hur det blir med det och om jag hinner till mina talböcker eller någon film, jag har med mig hela polisserien om Johan Falk, tror det är sex DVD-skivor, och vi har bara sett en under de drygt två månader vi varit här. Med den takten räcker den serien under många vintrar här nere, dessutom har jag väl med några andra filmer också.

I dag blev det den absolut kortaste promenaden vi gjort, förutom då vi ingen gjort naturligtvis, bara på halva campingen. Vi hade faktiskt planerat en något längre promenad, åtminstone hela campingen, men när vi kom till grinden hade Rune inte med ”nyckeln” för att öppna den, visst kan man krypa under bommarna, det har vi gjort vid något tillfälle tidigare, men den där berömda latmasken, ni vet, satte stopp för det och vi gick hem kokade kaffe och fortsatte att slappa. JÄTTESKÖNT.

2 kommentarer

2 kommentarer på “Vaknade i morse till en….”

  1. Gunnaron 16 feb 2011 kl. 21:13

    och ni missar Klinikfesten antar jag!!!
    Blir ju på Statt…sen ska det rivas..om vi inte utför det under kvällen!!
    Klinikfester är ju inget man leker med som du vet….psykfolket har väl inga hämmningar??

  2. Ainaon 16 feb 2011 kl. 22:06

    Nej ingen Klinikfest för mig. Jaha på Statt….men jag trodde det skulle vara fest inte svartjobb i rivningsbranschen……Ha det så trevligt och hälsa Britta. Hälsa också festdeltagarna så mycket.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera