feb 18 2011

Gårdagen passerade utan…

Skrivet av kl. 21:30 i kategorin Allmänt

Himmel vilka kvällshimlar......

….några större sensationer, noga räknat helt utan sensationer. Det förväntade ovädret under natten som jag önskade märkte jag absolut inget av och detsamma var det med den huvudvärk  jag hade dagen och kvällen före. Förmiddagen i går var väl lite grå och några få droppar kom också men det gjorde också solen så eftermiddagen blev solig men ganska blåsig. Blåsten lugnade av och den stympade promenaden från dagen före blev äntligen av i sin helhet, dock utan längre versionen runt skolan. Även i går kväll blev det en spektakulär himmel i solnedgången,  med väldigt mörka moln bakom de solbelysta höghusen. Under kvällen tilltog blåsten och med den försvann också molnen och det blev fullmåne. Om alla dessa hotfulla mörka moln skulle jag kunna säga  ”mycket väsen för lite ull” för något regn har det aldrig blivit av dessa moln.

"Autostradan" genom vassen.....

I morse vaknade vi till en helklar himmel men ganska blåsigt, som vanligt, vill jag påstå, var det mer nordliga vindar vilket gör att vi kan sitta i lä av vår bil och jag kanlova att det blev varmt i solen och att jag känner av solandet i dag, det känns lite ”styvt” i ansiktet. Äntligen blev det också en ordentlig promenad, campingens båda sidor och även den utökade versionen dessutom en utökningen av utökningen, även om den är rätt marginell,  ca 3-400 m.  Mellan campingen och våtområdet bakom är det sedan en tid i full gång för att göra vad vi, Rune och jag tror, blir någon form av grönområde med promenad/cykelväg. Förutom ”autostradan” genom vassen och vattnet som uppenbarligen denna traktor är skyldig till så har det grävts en hel del rätt stora planteringshål vid sidan av det som jag antar är menad som cykel/promenadväg, skulle tro att det ska planteras någon form av träd där för hålen är i alla fall inte menade för vårlökar det är jag säker på. Tyvärr kommer vi troligen inte att hinna se resultatet innan vi åker hem…..men nästa år förhoppningsvis….

Blivande parkområde?? Och delar av cykelvägen.

....skapad av denna traktor.

3 kommentarer

3 kommentarer på “Gårdagen passerade utan…”

 1. Lennarton 19 feb 2011 kl. 01:09

  Hej
  Något solande blir det inte av på våra breddgrader. Termometern har knappast varit över -20 grader den sista veckan, i skrivande stund är det – 26, det börjar kännas lite jobbigt. Och i stugan har vattnet till köket frusit trots att vi har +6 grader inne. Åker ut i morron och se vad som går att göra. Eljest är allt som vanligt, Smilla gör korta promenader numer vilket också avspeglas på hennes kroppsform, men det ordnar till sig innan hösten.
  Hälsningar
  Siri Lennart

 2. Gunnaron 19 feb 2011 kl. 13:06

  Synd att du missade gårdagens ”psykfest”…den var riktigt lyckad!!
  var nog ca. 200 pers. på Johanna i parken.
  Vi var dom sista gästerna… för nu ska det rivas!!

  Hälsningar från ett par ”avslagna”!

  Britta o Gunnar

 3. Ainaon 19 feb 2011 kl. 14:36

  Ja det är nog första psykfesten jag missar på minst 10-15 år, men gick utan problem faktiskt, blir kinarestaurang i kväll, tillsammans med andra svenskar här på campingen, blir troligen trevligt som vanligt. Förhoppningsvis utan psykfall och behov av rivning när vi varit där.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera