feb 20 2011

I dag var det nära…..

Skrivet av kl. 21:10 i kategorin Allmänt

I dag var det nära......ett dopp.

….att jag skulle bada, men tyvärr (eller kanske tur) hade jag inte baddräkten med mig på promenaden efter stranden. Men jag blev i alla fall blöt upp över rumpan. Jag vadade ut en bit så Rune skulle få ta ett kort. Jag tänker visa det för en kompis hemma som har ifrågasatt om jag har badat, men nä, Tommy inget bad än. När jag vände ryggen till passade en våg på att blöta ner mig upp över häcken och faktiskt tror jag på fullt allvar att det inte är helt omöjligt att bada, inga långbad med att doppa sig går säkert förutsatt att det är dagar som i dag. Det blev alltså stranden till borgen och delvis runt borgen på utsidan mot havet, gamla stan, fiskehamnen ett snabbesök på Pensionista  ”av naturliga själ” och därefter tillbaks till stranden och promenad hem.

Han doppade sig i alla fall

Badade, eller doppade sig gjorde i alla fall denna man som vi såg när vi var på väg till Pensionista, skulle nog tro att om jag kommer till skott vad det gäller bad blir det nog på denna strand men då vill jag nog ha husbilen parkerad vid fiskehamnen den dagen. Förutom strandpromenaden i dag blev det campingrundan efter maten, egentligen skulle man nog kalla den turen för nyfinkenhetsturen, för nog går man den mest för att kolla läget.

4 kommentarer

4 kommentarer på “I dag var det nära…..”

 1. Gunnaron 20 feb 2011 kl. 21:25

  AINA!

  Skitmysigt med din blogg!!!
  Man lever ju med er i er riktigt trevliga tillvaro!!!
  Avis …jopp!!

  Säger bara det …njut som bara den!!!

  Britta o jag hälsar sågott!!!

 2. Ainaon 20 feb 2011 kl. 21:54

  Tack Gunnar, ja jag njuter till 200 % minst, tror jag kommer att få svårt att bli kvar i Sverige under kommande vintrar. Men det finns ju egentligen ingen anledning till heller, så…..får man bara leva och ha hälsan så torde nog Spanien få räkna med oss även nästa vinter.
  Hälsa Britta så mycket, torde väl träffa henne i sommar för jag jobbar ju under semesterperioderna.

 3. Tommyon 21 feb 2011 kl. 16:13

  Nu var det nära ögat! Bada alltså! Vilken temp har vattnet, när du fegar på det här sättet?

 4. Ainaon 21 feb 2011 kl. 16:19

  Ja det är lätt att vara kaxig när man är i Byske och det är riskfritt att det blir aktuellt med bad i havet, men jag vet inte vilken temp det är här men jag skulle kunna tänka mig ca 15 grader. Men jag håller på bygga upp ”mod” att ta ett bad så det kommer att ske.

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera