feb 22 2011

I dag fick vi tanter ledigt…..

Skrivet av kl. 21:05 i kategorin Allmänt

 

I väntan på bussen

……eller var det gubbarna som blev lediga på förmiddagen. Ja det beror väl på hur man ser på saken, i alla fall tog vi bussen till Vinaros för att shoppa utan att ”stressfaktorerna” var med, de skulle ansluta senare för lunch på McDonalds. Jag var väl lite tveksam om resan skulle bli av för natten har varit rejält blåsig och så var också morgonen, och jag antog att det kanske inte varit så bra med sömnen för en del. Naturligtvis har jag missat blåsten i natt eftersom det är stört omöjligt för mig att vara vaken under alla former av (o)väder. Nu började det blåsa redan i går kväll så jag var medveten om blåsten och dessutom vaknade jag tidigt på grund av den inbyggda stressklockan jag har, om jag har en tid jag ska passa på förmiddagen så blir det ett tidig uppvaknande för mig på grund av den. Nu mojnade vinden rätt tidigt så det blev som det var bestämt, bussen kl kvart i tio till Vinaros och den kinesiska ”stormarknaden”. Där fanns mycket av det man behöver eller inte behöver, men som man tror att man behöver, och alltså köper. Mat fanns däremot inte där.  Efter halv ett anslöt alltså våra gossar för den planerade lunchen och strax före två tog vi bussen hem igen, en buss där det fanns betydligt bättremed plats än i den vi åkte med på förmiddagen.

Lunchstället McDonalds

 Efter en snabbkopp kaffe gick vi till stan för att uträtta ett ärende. Rune är långt ifrån kurant, han är ordentligt snuvig, och även om han nekar, så är han ”hängig” så jag beordrade honom att inta ryggläge ett tag. Efter någon timma, av och till sovande, så godkände han faktiskt att det var skönt och även behövligt.

Vädret i dag har varit bra, mycket varmt och vad jag vet sol hela dagen, lite vind har det väl varit, tror jag, men inte i sådan omfattning att jag lagt märke till det. Hemma kan det blåsa ordentligt på dagarna men mojna betydligt på eftermiddagen och kvällen men här är det tvärt om. För en stund sedan började det blåsa rätt ordentligt och himlen blev så dramatisk som den kan bli här har jag upptäckt, men just nu har blåsten avtagit betydligt. Vi får väl se hur det blir i natt, ja inte jag förståss för jag sover väl som vanligt, men andra mer väderkänsliga här på campingen.

Kvällen spektakulera himmel.....blir det blåsigt?

3 kommentarer

3 kommentarer på “I dag fick vi tanter ledigt…..”

 1. Yvonneon 22 feb 2011 kl. 21:47

  Det var en trevlig dag idag, det var länge sen jag handlade så mycket

 2. Ainaon 23 feb 2011 kl. 20:14

  Håller med om att det var mycket trevligt, men nog var det långt ifrån mitt shoppingrekort, brukar vara lite ”fnattläga” när jag är på Ikea, värmeljus, plastburkar, servetter och diskborstar för att inte tala om frottéhanddukar är obligatoriska och dessutom en hel del annat.

 3. Gunnaron 23 feb 2011 kl. 20:37

  Säger bara det….njut det är ni värda..
  Imorse var det -32 och ingen av bilarna ville starta…
  Hur kul som helst… tur man har bra grannar så att Britta hann till jobbet
  Ska bara meddela att Bastun ikväll var desto varmare…
  Riktigt sköööönt!!!

  Hilsen fra Britta o Gunnar

Trackback URI | Kommentarer RSS

Kommentera